Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@klarrinka me odtekla plodovka o pul noci, do hodiny jsem jela do porodnice, celou noc nic, okolo obeda mirne bolesti, o pul druhe to zaclo byt krusne, maly se narodil v 8h vecer. Preju pohodovy a rychly porod!:-)
Ahoj holky,
Cca pred hodinou jsem zacala mit bolesti v podbrisku nic extra bolestiveho, Ale mam docela silny vytok bez zabarveni je divne nasladle citit.
No tak nevim, mohla by to byt plodovka?
@lucirachel: Stále máš ten výtok? Já jsem taky měla pocit, že mám hooodně silný výtok, ale pak se zbarvil dorůžova a byla jsem si více než jistá, že je to plodovka. Bolesti jsem neměla, ale okamžitě jsem jela a v porodnici mi to potvrdili.
![]()
Tak mne pri prvnim odtekla plodovka o pul 3 rano a v 5:56hod byl malej na svete.Snad i ted pri druhem to bude rychlovka ![]()
Preji klidny a pohodovy porod.
![]()
Volala jsem do porodnice, asistentka mi rekla ze paklize chci mohu prijet na kontrolu. Ale v hlase ji bylo znat ze si o me mysli ze jsem hysterka. Ten vytok slabne tak pockam a uvidim co bude dal. Kdyz ny prisli bolesti nebo se to zhorsilo tak vyrazim do porodky. Kdyz to tak zustane pockam do rana. Beztak tam musim.
Ahojky…
tak holky byla to voda…ale porod mi zase vyvolavali netrvalo to dlouho ale bylo to husty…malej se narodil s mirama 421O a 52cm…