Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosím o radu
v noci jsem byla na záchodě, kde jsem si udělala test na plodovku a byl pozitivní (temešváryho roztok) jsem 33+6 a je to naše druhé miminko a porod po roce a půl. Jeli jsme hned do porodnice, kde mi z toho roztoku také řekli, že je to plodovka..tak mi řekli, že si mě tam nechají a udělají kontrolu, ale při kontrole mi doktorka řekla, že plodové vody mám hodně a udělali ještě nějaký jiný test, který byl negativní. Při té kontrole mi řekla, že mám 3cm polotuhé hrdlo a hlava naléhá, ale tím, že si mě tam chtěli nechat, tak jsem se neplata co to znamená
ale teď to samozdřejmě nevím, tak mě jenom zajímá co to vlastně znamená
děkuji za odpovědi
Mě temešváryho roztok reagoval i na zbytky vody na vložce (když jsem vylezla ze sprchy). Též jsem takto byla jednou hospitalizovaná ve 2Ott, nakonec se žádný únik nepotvrdil. Dítě se narodilo zdárně v termínu.
Mne temesvaty reagoval na boraxove globule v 36tt. Hospitalizovali me a porod se nepotvrdil. Nakonec porod v 39tt..
Znamená to, že se ti začínají uvolňovat porodní cesty a mimčo je připravený dole. Pár dní si v porodnici poležíš a bude se čekat, jak to celý dopadne.