Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jdu si ke zkušenějším pro radu.
( Dříve, než mi budete radit zkusit test- jsme na chatě na horách a nemám možnost ho teď koupit)
Ms mívám pravidelnou na den. Týden před tím, než měla přijít, byly klasické příznaky-. Trpím plačtivosti?bolest prsou, chut na jídlo. Jsem nafouklá ale jakmile přijde Ms, tak to odejde…Den před tím, než měla přijít, přišlo jednorázové zašpinění. Což se mi nikdy nestalo. A teď už je 4 den zpoždění, občas slabší bolest a píchnutí v břiše. Prsa už nebolí, spíše žádná chuť na jídlo a ani nepláču
nafouklá jsem pořád…
Myslíte, že to může být těhotenství? Upřímně doufám, že ne, teď se to nehodí…
Neměla některá z vás podobnou zkušenost?
Děkuji za odpověď ????
Jsou jenom dve moznosti.ano, nebo ne. Myslim, že opravdu to nikdo nedokaze vedet, když to nevíš ani ty sama…
Pardon za ty otazníky. Byly to smajlíci app vložení jsou to otazníky ![]()
@katuska1984 no tak mě zajímalo, jestli to špinění může mít něco společného s tím zpožděním. Děti nemám, proto nemám ani zkušenost…
Sex jsi měla, nechráněný? Tak to možné je, nejlíp prostě sežeň test, a uvidíš. Jestli se ti nehodí být těhotná tak neměj sex ![]()
Musíš si udělat test, to ti ani ta nejzkušenější ze zkušených neřekne. Jestli si měla nechraneny styk, tak je to celkem pravděpodobné, že můžeš být
Ja to měla uplne stejně. 3 dny před očekávanou MS jsem spinila (nikdy predtim se mi to nestalo). 4. den po vynechane MS jsem si udělala test a byly tam //. Nevěřila jsem tomu, protože jsme se snažili dva a pul roku. Teď jsem 7+4tt ![]()
Ahoj holky. Jdu si ke zkušenějším pro radu.
( Dříve, než mi budete radit zkusit test- jsme na chatě na horách a nemám možnost ho teď koupit)
Ms mívám pravidelnou na den. Týden před tím, než měla přijít, byly klasické příznaky-. Trpím plačtivosti???? bolest prsou, chut na jídlo. Jsem nafouklá ale jakmile přijde Ms, tak to odejde…Den před tím, než měla přijít, přišlo jednorázové zašpinění. Což se mi nikdy nestalo. A teď už je 4 den zpoždění, občas slabší bolest a píchnutí v břiše. Prsa už nebolí, spíše žádná chuť na jídlo a ani nepláču???? nafouklá jsem pořád…
Myslíte, že to může být těhotenství? Upřímně doufám, že ne, teď se to nehodí…
Neměla některá z vás podobnou zkušenost?
Děkuji za odpověď ????