Je možné těhotenství? Děkuji

Anonymní
5.7.20 22:07

Je možné těhotenství? Děkuji

Ahoj holky. Jdu si ke zkušenějším pro radu.
( Dříve, než mi budete radit zkusit test- jsme na chatě na horách a nemám možnost ho teď koupit)
Ms mívám pravidelnou na den. Týden před tím, než měla přijít, byly klasické příznaky-. Trpím plačtivosti???? bolest prsou, chut na jídlo. Jsem nafouklá ale jakmile přijde Ms, tak to odejde…Den před tím, než měla přijít, přišlo jednorázové zašpinění. Což se mi nikdy nestalo. A teď už je 4 den zpoždění, občas slabší bolest a píchnutí v břiše. Prsa už nebolí, spíše žádná chuť na jídlo a ani nepláču???? nafouklá jsem pořád…
Myslíte, že to může být těhotenství? Upřímně doufám, že ne, teď se to nehodí…
Neměla některá z vás podobnou zkušenost?
Děkuji za odpověď ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.7.20 22:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jdu si ke zkušenějším pro radu.
( Dříve, než mi budete radit zkusit test- jsme na chatě na horách a nemám možnost ho teď koupit)
Ms mívám pravidelnou na den. Týden před tím, než měla přijít, byly klasické příznaky-. Trpím plačtivosti? :lol: bolest prsou, chut na jídlo. Jsem nafouklá ale jakmile přijde Ms, tak to odejde…Den před tím, než měla přijít, přišlo jednorázové zašpinění. Což se mi nikdy nestalo. A teď už je 4 den zpoždění, občas slabší bolest a píchnutí v břiše. Prsa už nebolí, spíše žádná chuť na jídlo a ani nepláču :mrgreen: nafouklá jsem pořád…
Myslíte, že to může být těhotenství? Upřímně doufám, že ne, teď se to nehodí…
Neměla některá z vás podobnou zkušenost?
Děkuji za odpověď ????
  • Citovat
  • Upravit
692
5.7.20 22:15

Jsou jenom dve moznosti.ano, nebo ne. Myslim, že opravdu to nikdo nedokaze vedet, když to nevíš ani ty sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.20 22:16

Pardon za ty otazníky. Byly to smajlíci app vložení jsou to otazníky :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.20 22:18

@katuska1984 no tak mě zajímalo, jestli to špinění může mít něco společného s tím zpožděním. Děti nemám, proto nemám ani zkušenost…

• Citovat
  • Upravit
Mrs. S
5.7.20 22:29

Sex jsi měla, nechráněný? Tak to možné je, nejlíp prostě sežeň test, a uvidíš. Jestli se ti nehodí být těhotná tak neměj sex :mavam:

• Citovat
  • Upravit
35963
5.7.20 23:47

Musíš si udělat test, to ti ani ta nejzkušenější ze zkušených neřekne. Jestli si měla nechraneny styk, tak je to celkem pravděpodobné, že můžeš být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
7.7.20 22:06

Ja to měla uplne stejně. 3 dny před očekávanou MS jsem spinila (nikdy predtim se mi to nestalo). 4. den po vynechane MS jsem si udělala test a byly tam //. Nevěřila jsem tomu, protože jsme se snažili dva a pul roku. Teď jsem 7+4tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí