Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli máte některá zkušenost s podáním odvolání proti nepřijetí dítěte v případě, že Vám MŠ neobodovala kritérium, které jste splnili? Tzn., že přijímací řízení neproběhlo tak, jak mělo? Jaký byl výsledek případného odvolání? Zajímalo by mne, jestli má cenu to vůbec psát, jestli to třeba nehodí rovnou do koše… Děkuji za odpověď
Ahoj, my jsme se odvolali a pak hned podruhe a vyplatilo se nam to. Nejdriv nam trochu vyhrozovali, ze jim chceme delat potize a tak.. Nedali jsme se. Musi to posuzovat kraj, nejde to jen hodit do kose. z kraje nam poslali deseti strankovy elaborat, ze nas diskriminovaki a buh vi co a anulovali rizeni, nacez nas znovu nevzali z kapacitnich duvodu, opet tedy odvolani a nakonec se uvolnilo misto, nevim jak, vzali nas. Nikdo se nam ve skolce nemsti, ucitelky o tom ani nevedi. Stalo to za to. Odvolanim jste totiz ve hre, pokud nekdo nenastoupi a uvolni se misto. Ta mista jako prvni museji nabidnout tem odvolanym a ne treba prvnimu ood carou. Ted nas ceka novy boj o skolku s dcerou..
@pasion Tak samozřejmě nedodržení vlastních pravidel důvodem k odvlání je. Odvolejte se. Co vám nezapočetli?
Příspěvek upraven 25.03.15 v 20:42
Nám se stalo, že si špatně zapsali rok narození (jakože je syn o rok mladší - nastupoval ve čtyřech), zjistil to muž po několika týdnech, když tam šel ukázat občanku kvůli trvalému bydlišti. Už nám pak i přišlo domů rozhodnutí o nepřijetí (ale to už jsme věděli, že to neplatí), ale neodvolávali jsme se, jen ředitelka řekla, že rozhodnutí nebude platit a přišlo nám jiné.
Mi dneska píšem odvolání na 3 školky taky nám ho nevzaly a mám na stoupit v září do práce
Nevíte jak to mají školky na Praze 8? Psát odvolání, nebo nechat na ředitelce, a počítat s tím, že bude děti pod čarou obvolávat?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.