OGTT a nemoc

Anonymní
26.3.23 21:05

OGTT a nemoc

Ahoj myslíte že má cenu chodit na test na cukrovku když jsem nachlazená? Nezkreslí to nějak výsledek? Nebo to mám prostě přetrpět a vzít si respirátor a jít…

(Mám jen rýmu a bolí mě v krku a nemůžu skoro mluvit)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5012
26.3.23 21:08

Při OGTT testu v těhotenství by měla být žena zdravá. Odložila bych si to až nebudeš nachlazená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
26.3.23 21:08
@Anonymní píše:
Ahoj myslíte že má cenu chodit na test na cukrovku když jsem nachlazená? Nezkreslí to nějak výsledek? Nebo to mám prostě přetrpět a vzít si respirátor a jít…(Mám jen rýmu a bolí mě v krku a nemůžu skoro mluvit)

Výsledek to nezkreslí, ale zkusila bych to o pár dní posunout. Byla jsem na tom testu v respiratoru za covidu a žádná hitparáda to fakt nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
26.3.23 21:33
@JancaS84 píše:
Výsledek to nezkreslí, ale zkusila bych to o pár dní posunout. Byla jsem na tom testu v respiratoru za covidu a žádná hitparáda to fakt nebyla.

Rekla bych, ze nemoc vysledek ovlivnit opravdu muze, proto by na nej mela jit az se uzdravi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.23 21:37

Dobře děkuji :) ( to je asi poprvé co mi někdo tady poradil a bez keců)

• Citovat
  • Upravit
21576
26.3.23 21:46

Výsledek to zkreslit může. Můj taťka má cukrovku s inzulínem a při viróze mu hodnoty cukru dost lítají… Odlož to, až budeš zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.23 22:29

Gynekoložka mi kladla na srdce, ať jdu jen v případě, že jsem zdravá. Takže asi bych si to o týden - dva posunula. Ať to dobře dopadne! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
26.3.23 22:36

Výsledek to zkreslit může. Já se ráno v den testu vzbudila s bolavým krkem a rýmou, ale už jsem to nechtěla rušit (a nevěděla jsem, že ro může mít vliv), tak jsem šla a vyšly mi hodnoty nad limit. Vyfasovala jsem glukometr a dietu, ale už ani jednou jsem neměla hodnotu přes limit, takže pravděpodobně byly výsledky ogtt jen zkreslené nastydnutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35762
26.3.23 22:40
@Stará známá píše:
Rekla bych, ze nemoc vysledek ovlivnit opravdu muze, proto by na nej mela jit az se uzdravi.

Chtěla jsem tam dopsat ještě asi, ale nějak se mi sekl telefon. Ale souhlasím, že by měla být na test fit ať tak či tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.23 09:54

Odlož to až budeš fit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat