Test oGGT a sladké večer

Anonymní
21.12.25 23:09

Ogtt a sladke vecer

Holky, jsem asi krava, ale mam jit zitra na ogtt, jelikoz jsem ve 27. tydnu a pote jsou svatky a je to predposledni den, kdy muzu jit. Jenomze jsem se vecer trosku zapomnela a snedla jsem tvarohacek (jogurt) a dala jsem si pul balicku bonbonu :oops:.. Cca 8,5 hodin pred odberem. 8o
Co ted s tim? Ovlivni to vysledky? Nejradsi bych si :pocitac: hlavu :D :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
543
21.12.25 23:19

No a můžeš jít ještě jiný den? Já měla v pokynech, že od 9 večer jen pít čistou vodu. Ale ani tak mi nepřijde dobrý nápad si dát k večeři něco vyloženě sladkého (jako třeba ten půl pytlík bonbonů)…obzvlášť, pokud to tak člověk normálně nedělá. Byla by škoda, aby ti to kvůli tomu vyšlo nějak hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.25 23:21

No, jeste teoreticky muzu v utery, ale potom uz bohuzel maji zavreno. Chtela jsem to stihnout zitra, ale taky mam strach z toho zkresleni.. :oops: Ale je to posledni den, tak jsem z toho taky takova nervozni, ale mozna je to lepsi napad..
Nevim, co me to popadlo. Ja tedy sladke jim v tehotenstvi vic, jinak jsem v normalnim stavu moc nejedla. Ale abych se pred odberem chovala jako zvire, tak to jsem prekvapila i sebe :lol: 8o

• Citovat
  • Upravit
543
21.12.25 23:25

Já bych šla radši v úterý a předtím si dala normální večeři a pak už jenom tu vodu bez bonbonů :) Lepší, než kvůli tomu muset zbytek těhotenství držet dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
21.12.25 23:40

Normálně zítra běž. Pokud takhle láduješ sladký běžně, tak aspoň uvidíš, jak se s tím tělo umí poprat. A kdyby to nevyšlo, tak holt přiznáš, že jsi jedla sladký a zajdeš tam ještě v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
21.12.25 23:47

Já myslím, že pokud těhotenskou cukrovku nemáš, tak se s tímto tělo normálně poradí. Ja jsem před testem snědla večer celé balení těch mražených profiterol z Lídlu :oops: a vyšlo mi to zvýšené. Přiznala jsem barvu a test opakovala. To už jsem si dávala pozor a celý den jedla opravdu jen zeleninu a nic sladkého a test vyšel ještě hůř. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
22.12.25 00:05
@Janli píše: Více

Jasně, zdravotní pojišťovna to přece zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.25 05:55

Dekuji, tak tedy pujdu a snad to bude dobry. Taky si myslim, ze by se clovek nemel omezovat- teda, mne bylo receno, ze mam jist normalne a lacnit minimalne 8h, coz dodrzuji. Tak dekuji vsem :andel:

• Citovat
  • Upravit
2499
22.12.25 06:07
@Anonymní píše: Více

pamatuji si maminku, co večer před odběrem snědla tabulku čokolády. No výsledky špatné. Nevím co ji k tomu vedlo, když věděla, že jde na odběr. A nepříjde mi to jako omezování. Normální jídlo nikdo nezakazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.25 06:42

Pro kazdeho je asi „normalni“ vecere odlisna, proto se rika, ze ma clovek jist to, an co je zvykly :kytka: a momentalne zde sedim a bylo mi receno, ze je to jenom dobre, alespon uvidim, jak to telo doopravdy reaguje na cukry :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.25 06:44

@Majinka7 a potom ji ty vysledky vysly lepe? :andel:

• Citovat
  • Upravit
12881
22.12.25 06:48

Moje lékařka mě upozorňovala, abych jedla rozumně, protože ty testy jsou psolední roky tak utažené, že člověk, který nejí rozumně, nemá moc šancí projít, i když tu cukrovku nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
22.12.25 07:09
@Anonymní píše: Více

Co já vím, poslali jí domů. Ptali se jí, jestli ta čokoláda byla alespon hořká. Nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
22.12.25 07:15
@Cirrus fibratus píše: Více

Zrovna těhotenská cukrovka je tak vážná, že se to dá pochopit. Není to běhání na gyndu s negativním testem a “pocitem”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.25 07:18

Tak prosla jsem :palec: a cekaji me dalsi 2 odbery, dekuji za rady kazdopadne

@Janli píše: Více
a souhlasim. Navic, pokud clovek splni veskere pozadavky, tak na to ma pravo a ja rovnou dostala 2 zadanky pro pripad, ze by napoprve odber nevysel.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky