OGTT Zlín

3295
4.11.15 10:48

OGTT Zlín

Ahoj těhulky a maminky ze Zlína.
Zanedlouho by mě mělo čekat OGTT, na které jsem byla rozhodnutá, že tentokrát nepůjdu. Doma už mám dvě děti a už jenom jejich pohlídání bude problém, ale taky mi vadí, že tento test se provádí na každém pracovišti jinak a i názory na něj se liší i u lékařů. Ale jestli jít nebo nejít, o tom zde diskutovat nechci. :-)
Spíš se chci zeptat, jestli se tu najde některá z vás, která v posledních měsících tento test absolvovala ve Zlínské nemocnici. Zajímalo by mě, jak tento test probíhal. Už 2× jsem tam byla, takže teoreticky všechno o průběhu vím, ale spíš mě zajímá, jestli se průběh testu nějak nezměnil. Na kolik jste tam tedy šly, moč ano či ne, jak to tedy celé probíhalo. A pište prosím opravdu jen vy, které jste byly ve Zlínské nemocnici v poslední době :-). Děkuju vám všem moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3295
5.11.15 11:12

Děvčátka nikdo se nenajde :-(?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
12.11.15 19:37

Ahoj,
nevim jestli je dotaz jeste aktualni, ale snad jo. Moc se uz nevysetruje, zistilo se, ze pozitivni glukoza v moci u tehotnych neznamena automaticky diabetes (cukrovku) tak se od toho ustoupilo.
Jinak se dle objednani dostavis do jedne z diabetologickych ambulanci, myslim, ze vacsinou na prizemi, pred 7:00 (nejlepe se na presnem case domluvit telefonicky - skus klapku 577552448 nebo se nech propojit pres spojovatelnu 577551111 - volej dopoledne), odebira se krev na lacno (od pul noci nejist, nepit, max trochu ciste vody), pak se pije caj s glukozou, dalsi odbery za 1. a 2. hodinu od piti, pak cca jeste 1 hodina, kdyz se ceka na vysledek.
Pokud jeste budes mit dotaz, klidne napis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
13.11.15 09:33

@Iris82 Děkuju moc za info, ještě je stále aktuální, ani už jsem nedoufala, že by se někdo ozval. Takže opravdu děkuju, moc mi to pomohlo. Kdyby mě ještě něco napadlo, tak se ozvu a budu moc ráda za tvou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí