Vycházky a kontroly

397
3.11.15 21:25

Vycházky a kontroly

Ahoj, zajímalo by mě, kdy nejdříve a nejpozději chodí kontroly. Jakou máte zkušenost? Případně, když jdu ráno k doktorovi a vycházky mám třeba od 14:00, jak se řeší kdy jsem odešla od lékaře a jak dlouho trvala cesta domů. Nebydlím ve městě, kde mám lékaře a když jdu ráno na krev, musím se pak zastavit někde na snídani (a když je mi dobře, kouknu i někam do obchodu…). Pro rýpalky - vycházky většinou ani nevyužívám, bývá mi zle, tak se nechci zbytečně vzdalovat z domu (i když bych mohla) - a když už jsem „v civilizaci“ a je mi fajn, chtěla bych toho využít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
3.11.15 21:31

Tak kontroly prý nechodí akorát v době nočního klidu - tj. Od 22 do 6 ráno. Ale upřímně, už vidím, jak ti o půl sedmé ráno nebo v půl 10 večer zvoní úředník.

A s těmi vychszkami a doktorem nevim - je možné, že bys musela prokázat dobu u lékaře a nezbytně nutnou dobu mimo domov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.11.15 21:32

Když jsi ten den u dr, tak ti to asi v pohodě projde, ujet bus může vždycky, když jsi z vesnice. jinak můžou kdykoliv kromě nočního klidu, tuším 22-06?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
3.11.15 22:00

@LauraLola Když jdeš k lékaři, můžeš jít mimo vycházky. On ti pak napíše do neschopenky datum, kdy jsi u něho byla. V kolik jsi tam byla, snad nikdo neřeší. Ujel ti bus, u doktora byla fronta, atd. Myslím, že máš pak jakoby omluvenku na celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.11.15 22:02

@LauraLola jak pisou holky, jen pozor, at te nevidi prejicni kolegove apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
3.11.15 22:35

Většinou jsi tím lekarem krytá a mas razítko nebo si ho zpětně nechas dat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
3.11.15 22:40

Zadny zakon dobu kontroly nespecifikuje. Mela by byt ale provadena mimo vychazky a s ohledem na dobu nocniho klidu. No, chytre to vymysleli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1617
3.11.15 22:44

Pŕišli mi jednou a asi týden pred začátkem mateřské v 10:00h. Co jsem se ptala, většinou dřív nechodí. A po 6h chodi jen na vyžádání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.11.15 22:51

Tak kdyby mi někdo přišel v nemoci domů ve 22:00 tak se nedozvoní, protože to obvykle spím jak dub.. a v šest ráno? Vzbudí mi malého a bábu zahryznu :cert:

Příspěvek upraven 04.11.15 v 08:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.11.15 00:11

Jak se resi např. situace, kdy jede kontrola a GPS mu neukaze adresu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.11.15 00:18
@hanusha.a píše:
Jak se resi např. situace, kdy jede kontrola a GPS mu neukaze adresu…?

Ti drive narozeni stahnou okynko a zeptaji se na cestu kolemjdoucich ;) Nasledne si aktualizuji mapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
4.11.15 07:45

K nám za celou dobu těhotenství nikdo nikdy nepřišel. Bylo by těžké se na nás dozvonit…velký barák, zahrada…to by je neslyšel nikdo. Mamka mi vždy říkala, že když jdu k doktorovi, tak je to jako den volna, jelikož nikdy nikdo nemůže vědět, kdy se těhotné udělá zle a kde se tím pádem zdrží. Je fakt, že mně se na cestách v mhd dělalo až na omdlení, takže jsem běžnou hodinovou trasu jela snad půl dne :nevim:
Ale jsou to úředníci a ti se všeobecně, až na snaživé výjimky, nepředřou…brzy ráno ani pozdě večer bych je neočekávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
4.11.15 08:02
@SKgirl píše:
Bylo by těžké se na nás dozvonit…velký barák, zahrada…to by je neslyšel nikdo.

Ale to je váš problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
4.11.15 08:16

@PetraJ To každopádně, museli bychom to vysvětlovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.11.15 08:31
@AniNevim píše:
Ti drive narozeni stahnou okynko a zeptaji se na cestu kolemjdoucich ;) Nasledne si aktualizuji mapy.
:mrgreen: a mám poprskaný monitor :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky