Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@bimbama mne taky, strasne to uteklo. Ted bude za 2 roky letni, ale to uz asi nebudu na materske ![]()
@marfra píše:
@bimbama mne taky, strasne to uteklo. Ted bude za 2 roky letni, ale to uz asi nebudu na materske
Za dva a půl skoro. Tak se třeba v podobné diskuzi za dva a půl roku sejdeme ![]()
@Kelly3 No, ale jak tak sleduju náš tým, tak to asi nebude diskuze na dlouho
Myslíte, že Alois rezignuje?
@bimbama Se uvidí podle toho, jak bude složenej tým
a přesně nad tímhle jsem přemýšlela taky, jestli náhodou Hadamczik neodejde
, ale kdo ví. Šéf ČR hokeje říká, že nevidí Lojzu jako hlavního viníka ![]()
@Kelly3 Jako já osobně proti němu taky nic nemám. Spíš je mi ho líto.
Holky a od nás už nikdo závodit nebude?
ještě ta Ledecká by měla jet ne?
@bimbama neodejde, ja s nim videla tiskovku a cetla nejake clanky a podle neho hrali kluci dobre. Hlavne me uplne nas… jak rekl, ze Ondra nemel svuj den. Pritom nase obrana stala za ho…, Amici si strileli na nasi branku uplne volni a chudak Ondra to doskakal ![]()
@AngelLilly no jeste pojede Zahrobska teda Strachova slalom, pak stafety biatlon a ta Ledecka. Pak jeste nejake boby, ale tam nam sance nedavam. A to je vse ![]()
@AngelLilly Pojede ženská štafeta, Bank, Ledecká, boby myslím ještě, alpské lyžování, akrobatické lyžování…
@AngelLilly píše:
To budeme mít ještě medailí![]()
Vím, jsem naivní
Taky doufám…
@AngelLilly no maximalne nejaka ta stafeta, mozna Sarka a mozna Ledecka. U techto nejaka, i kdyz mala sance je
bylo by pekne to zaokrouhlit na 10 ![]()
@bimbama píše:
@Kelly3 No, ale jak tak sleduju náš tým, tak to asi nebude diskuze na dlouhoMyslíte, že Alois rezignuje?
nene, Lojza sám dobrovolně nepůjde…
Lojzu nesnáším, nominoval samé stačešiny mladý šikovný kluky nechal doma ![]()
nikdy jsem ho neměla ráda ![]()