Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Blíží se olympiáda, já osobně se už nemůžu dočkat, tak aby mi to rychleji uteklo, zeptám se vás jak vidíte naše medailové úspěchy? Já jsem letos optimista a tipuji 7+
![]()
tipy:
já tipuji 7 - sáblíková, erbanová, soukalová, březina, pančochová nebo ledecká a jedna navíc kdyby to někomu náhodou uletělo ![]()
@ShadowHunter 4 medaile
@Cosmos Sáblice dvě, a pak něco běžky a biatlon.
@bimbama se taky přiklání k těm čtyřem…
@lucenka tak 7 hokej – bronz, biatlon – 3 medaile, krasobruslení, snowboard, rychlobruslení – po 1
@Majinka7 tutovku na zlato považuje Martinu Sáblíkovou
@catherine100 tipuje 8
je optimista věří biatlonistům, rychlobruslařkám a skikrosu ![]()
@Dermajetics celkem medaile neví, ale fandí Sáblíkové a věří, že alespoň jednu mít bude
chlap @martina.se tipuje 7 ona netipovala
@mojmira 3 medaile, Sáblíková, Soukalová, některá snoubordistka
@mag Hokej – bronz, biatlon – 2 medaile, Sáblíková – 2 medaile, snowboard – 1 medaile, krasobruslení – 1 medaile, Skicross?
snad jsem na nikoho nezapoměla
Příspěvek upraven 24.01.14 v 17:22
já ti nevím. Na OH se samozřejmě těším, ale medaile? Tak 4, o více pochybuji ![]()
Já se taky těším, moc. Ale nedokážu si tipnout, kolik si toho přivezeme. Hlavně aby to tam nedopadlo nějakým průšvihem, jak tak poslouchám zprávy ![]()
@bimbama píše:
Já se taky těším, moc. Ale nedokážu si tipnout, kolik si toho přivezeme. Hlavně aby to tam nedopadlo nějakým průšvihem, jak tak poslouchám zprávy
@ShadowHunter tak jsi větší optimista než ůj otec a manžel, oba tipují max 3
@bimbama jo z toho mám taky docela hrůzu, aby to nějaký magoři celý nezkazily člověk se tak dlouho těší…
@ShadowHunter ono je to asi jedno, poslední dobou bych řekla že něco podobného hrozí už skoro všude
Taky se nemůžu dočkat.
Medaile by mohla přivézt Sáblice dvě, a pak něco běžky a biatlon. ![]()
@ShadowHunter @anickadomnik Snad se to zvládne, jsou to blázni.
Jinak se taky přikláním k těm čtyřem…
Jinak já sleduju téměř vše, když je olympiáda, pokud to stíhám…
@Cosmos Fajn by byla i za hokej ![]()
Příspěvek upraven 22.01.14 v 19:00
@anickadomnik já se těším hlavně na hokej (nejen na Čechy, já teda nejraději Finy) a pak biatlon a rychlobruslení. Stejně v té TV nic není, tak můžu alespoň koukat na sport ![]()
@Cosmos tak já věřím sáblici, erbanová by se taky mohla posnažit, potom březina, soukalová, některá ze snowboardistek, běžkařům nevěřím ty na to podle mě nemají
@bimbama píše:
@ShadowHunter @anickadomnik Snad se to zvládne, jsou to blázni.
Jinak se taky přikláním k těm čtyřem…
Jinak já sleduju téměř vše, když je olympiáda, pokud to stíhám…