Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@anickadomnik píše:
@bimbama jo pojede pod jiným jménem ale důvod proč nechápu![]()
![]()
Asi aby na ní nebyl takový tlak…
@bimbama špatně jsem to napsala, chápu důvod jiného jména, jede za zemi otce a tudíž s otcovo jménem, nechápu proč jede na olympiádu, ve světovém žebříčku je někde až za 3000 pozicí a jediné na co má prý šanci je že možná dojede do cíle
![]()
@anickadomnik píše:
@bimbama špatně jsem to napsala, chápu důvod jiného jména, jede za zemi otce a tudíž s otcovo jménem, nechápu proč jede na olympiádu, ve světovém žebříčku je někde až za 3000 pozicí a jediné na co má prý šanci je že možná dojede do cíle![]()
![]()
tak ale kdyby se uvažovalo takhle, tak by tam nemusela jezdit většina účastníků
Třeba se snaží přitáhnout k zimním sporům nějaké další thajce.
@anickadomnik píše:
@bimbama špatně jsem to napsala, chápu důvod jiného jména, jede za zemi otce a tudíž s otcovo jménem, nechápu proč jede na olympiádu, ve světovém žebříčku je někde až za 3000 pozicí a jediné na co má prý šanci je že možná dojede do cíle![]()
![]()
Protože přesně o tom olympiáda je, viz jamajský bob, africký běžci na lyžích atd.
@lucenka píše:
tak ale kdyby se uvažovalo takhle, tak by tam nemusela jezdit většina účastníkůTřeba se snaží přitáhnout k zimním sporům nějaké další thajce.
možný to je, nevím jak jsou na to thajci s lyžování, třeba nikoho jiného nemají, fakt nevím jen mě to překvapilo asi jí na tom záleží přestala kvůli tomu na víc než rok hrát na housle, mě by zajímal ten důvod co ji k tomu vede, může se tam zranit a jako houslistka přijít o kariéru, ten nepoměr toho rizika a možného úspěchu se mi zdá obrovský
@anickadomnik Hmm, tak to je zvláštní. Asi se řídí heslem: Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se ![]()
@mag jasně ale koukám na ni jinak než na ostatní sportovce spíš jako na umělkyni která de facto vsadiila svoji uměleckou kariéru musí mít velkou motivaci k tomu to udělat proto by mě zajímalo jakou
@bimbama píše:
@anickadomnik Hmm, tak to je zvláštní. Asi se řídí heslem: Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se
ale za jakou cenu
@anickadomnik Proč by vsadila svojí kariéru, je to pro ní reklama, i kdyby nedojela, lidi mají tyhle příběhy rádi.
@anickadomnik píše:
ale za jakou cenu
To je těžký. Nikdo nevíme, jak to je. Třeba to byl její sen, být na olympiádě. A tím pádem rizika nebere až tak na vědomí. Každopádně na ni budu zvědavá.
Navíc bude mít dobrou pozici - může jenom překvapit, když očekávání nejsou nijak vysoká.
@bimbama píše:
To je těžký. Nikdo nevíme, jak to je. Třeba to byl její sen, být na olympiádě. A tím pádem rizika nebere až tak na vědomí. Každopádně na ni budu zvědavá.
Asi tak, můj kamarád byl na olympiádě třikrát a musí to být neuvěřitelný zážitek
Taky bych u toho chtěla být.
@mag píše:
@anickadomnik Proč by vsadila svojí kariéru, je to pro ní reklama, i kdyby nedojela, lidi mají tyhle příběhy rádi.
no jo ale může se zranit, taková blbě zlomená ruka nebo natržená šlacha může být pro houslitku konec, ale já jsem dost pragmatický člověk který než něco udělá tak přemýšlí nad všemi riziky které by to mohlo přinést, třeba to má jinak než já ![]()
@bimbama pravděpodobně, prý lyžuje stejně dlouho jako houslí
každopádně by byla naprostá bomba kdyby všem vytřela zrak a umístila se na vyšších příčkách
@mag a kdo by nechtěl navštívit olympiádu je pro mě 2. nejvyšší sportovní sen hned po zápase NHL
![]()
@anickadomnik No tak to se jí může stát bez ohledu na OH, když jezdí „závodně“.