Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mag a tvému kamarádovi teda závidím ani se nestydím to přiznat
@anickadomnik píše:
@mag a kdo by nechtěl navštívit olympiádu je pro mě 2. nejvyšší sportovní sen hned po zápase NHL![]()
![]()
Jo, aler on tam byl jako účastník ![]()
@mag píše:
@anickadomnik No tak to se jí může stát bez ohledu na OH, když jezdí „závodně“.
no ona právě snad jinak závodně nejezdí bookmakeři měli velký problém vypočítat na její umístění kurzy protože nikdo neví jak jezdí
@anickadomnik píše:
@mag a tvému kamarádovi teda závidím ani se nestydím to přiznat
Jo, to já taky.
@mag píše:
Jo, aler on tam byl jako účastník
tak vo tom ani potom to snad by chtěl každej kdo sportuje a i ten kdo nesportuje, jezdí letní nebo zimní?
@mag píše:
Jo, aler on tam byl jako účastník
Já taky pochopila, že tam byl jako sportovec
A ještě jsem se chtěla zeptat na jméno, ale to mi bylo blbý ![]()
No píšou tohle:
Kromě hudby se také věnuje alpskému lyžování. Závodí pod jménem Vanessa Vanakornová. V létě roku 2010 oznámila záměr kvalifikovat se jako reprezentantka Thajska na Zimní olympijské hry 2014 do Soči.[3] Pokoušela se o to již v roce 2002. Tehdy ovšem thajská vláda požadovala, aby se vzdala britského občanství, pokud chce získat thajské.[3]
V lednu 2014 splnila kvalifikační kritéria pro Zimní olympijské hry v Soči, kde se stala součástí thajské výpravy.[4]
@bimbama
Neřeknu, ale prozradím, že jde o běh na lyžích. Ale už není aktivní.
@lucenka tak vyhlásíme soutěž který běžkař byl 3× na olypiádě a již nejezdí?
ale absolutně netuším kolik jich může být
@mag každej kdo se na olypiádu kvalifikuje je dobrej, já bych se mohla kvalifikovat max. jako svačinářka
@mag já našla toto „Je velmi těžké stanovit kurs na úplně neznámého sportovce, protože se prakticky není čeho chytit," říká Marián Moravec, hlavní bookmaker sázkové kanceláře Chance. „Pokud se na závod připravuje stejně pečlivě jako na svá hudební vystoupení, věřím, že závod dojede," dodává.
@anickadomnik Já teď přemýšlím, jestli jsem mu jednu nepřidala, jdu se podívat ![]()
Tak ono taky hodně záleží, kdy naposledy na těch OH byl, jestli si ho tu některá z nás vůbec pamatuje ![]()