Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@kaktusik Tak ono je vždycky riziko, když se děje takováhle velká akce, doufám že to jsou jen keci.Je to hrůza co se děje na tom světě ![]()
@Majinka7 píše:
@kaktusik Tak ono je vždycky riziko, když se děje takováhle velká akce, doufám že to jsou jen keci.Je to hrůza co se děje na tom světě
Přesně tak. Snad to jsou jen fámy.
Já se tak těším, jen doufám, že hry proběhnou v klidu, a nestane se žádné neštěstí, když někdo napíše, nebo udělá nahrávku o tom, že chystá útok, tak jak dokážou v klidu říct že se nic nestane, že nic nehrozí
@renda81 no já myslím že se snaží jen zastrašovat, lepší když dělají takový humbuk než aby bylo ticho a pak prů… jako v bostonu
@anickadomnik A nebo je to jen zámínka a zaútočí někde jinde ![]()
@anickadomnik píše:
@renda81 no já myslím že se snaží jen zastrašovat, lepší když dělají takový humbuk než aby bylo ticho a pak prů… jako v bostonu
no u takových lidí není jasné kdy jim rupne v bedně, a když ukázali ty černé vdovy - takový hezký holky
![]()
@Majinka7 píše:
@anickadomnik A nebo je to jen zámínka a zaútočí někde jinde
to už mě taky napadlo, ale spíš si myslím že z toho nic nebude
@renda81 píše:
no u takových lidí není jasné kdy jim rupne v bedně, a když ukázali ty černé vdovy - takový hezký holky![]()
![]()
![]()
no to je pravda mladý hezký holky, neumím si představit co museli zažít že se do něčeho takového dají
Až teď jsem zjistila, že první hokejový zápas budeme hrát se Švédskem 12.2.
Tak to bude síla ![]()
@bimbama tak to jsem zvědavá
většinou hrají s daleko slabším soupeřem
@Majinka7 Já Švédy nemám ráda. ![]()
Příspěvek upraven 25.01.14 v 10:05
@bimbama jé tak to si vůbec nepamatuji a kolikátý skončili naši? hlavně, že jsem na to koukala po nocích když sem kojila a prd si pamatuji
a však máme dobrý výběr ne? 40+ ![]()