Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@anickadomnik píše:
Holky tak hokej12.2 od 18,00 švédsko česko
víc zatím nevím, ze skupiny bysme tedy měli postoupit, ale zápasy od 9 ráno mě překvapily
14.2 0d 9,00 česko lotyšsko
15.2. od 18,00 česko švýcarsko
už se těším, ráno mě nevadí
@mojmira mě taky ne děti budou ve škole tak budu mít více klid než v těch 18 to chystám večeři
![]()
jo a jinak Sobotka se zranil a na OH nepojede, jen jsem ještě nevyčetla kdo pojede místo něj
@anickadomnik píše:
@mojmira mě taky ne děti budou ve škole tak budu mít více klid než v těch 18 to chystám večeři![]()
jo a jinak Sobotka se zranil a na OH nepojede, jen jsem ještě nevyčetla kdo pojede místo něj
jo, četla jsem, že se zranil, uvidíme, koho trenér povolá ![]()
@anickadomnik píše:
Holky tak hokej12.2 od 18,00 švédsko česko
víc zatím nevím, ze skupiny bysme tedy měli postoupit, ale zápasy od 9 ráno mě překvapily
14.2 0d 9,00 česko lotyšsko
15.2. od 18,00 česko švýcarsko
Tak Lotyšsko a Švýcary snad dáme. Uvidíme, co Švédi, to budou nervy ![]()
Těším se těším, už aby to bylo.
Jinak mě ty časy ráno taky nevadí. Možná jsem i raději. A hnedka šestýho máme tři Čechy, kteří budou bojovat - Pančochová, Sudová, Vaculíková.
Ráno je super, dítko vstává kolem 6té, takže už budu mít uklizeno, nakrmeno a můžu se vyvalit k telce…jen přemýšlím, jak to vysvštlím děcku ![]()
Mně teda ta rána vadí, bo já musím do práce
Když by to šlo online, tak fajn, pustím to na tabletu, ale obávám se, že OH online nepůjde.
@anickadomnik píše:
@mag online ti půjde na tipsportu
To by bylo fajn, hlavně aby to taky zvládl tablet připojený přes telefon ![]()
@mag to ti neporadím já na téměř veškerý sport koukám přes tipsport ale na pc
@anickadomnik píše:
@mag to ti neporadím já na téměř veškerý sport koukám přes tipsport ale na pc
To by asi ajťákům praskla cévka, kdyby se jim 500 lidí připojilo na tipsport ![]()
@anickadomnik píše:
@mag aby tam nebyli ajťáci jako první
No jasně že jo a jediní beztrestně.