Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska oficiální zahájení, docela jsem zvědavá, co si na nás připravili.
@bimbama píše:
Děkuju za vysvětlení. To je teda fajn služba. A můžu se ještě zeptat, co je to za společnost? Jestli se to tady může?
Ja mám zpětné sledování 30h nebo nahrávání, od O2. ![]()
@Cosmos píše:
Ja mám zpětné sledování 30h nebo nahrávání, od O2.
Děkuju.
Tak moje děcko zatím sporty ignoruje, takže mu v pokoji pustím krtečka a já se vedle koukám na sport
![]()
Holky koukám na trénink sáňkařů a jeden se jmenuje Bruno Banani ![]()
jinak tv máme o Grape SC, vím že u O2 to takhle funguje taky ale zdá se mi to dost drahé
a o televizi se moc nepereme, děcka mají každý vlastní tak když prudí odešlu je do pokojíků a manžel většinou kouká se mnou, když ne tak já si zapínám pc
@bimbama píše:
Dneska oficiální zahájení, docela jsem zvědavá, co si na nás připravili.
no vcera v radii rikal Martin Doktor, ze na tom zahaji vetsina nasich sportovcu nebude.
Ze je to pro ne moc velky presun, a ze nekteri maji tesne pred zavodama a neni pro ne dobre, aby stravili 7 hodin cestovanim. Takze si to tam odbudou jen papalasi.
Ahoj holky. Můžu se přidat k Vám do diskuze? Na olmpiádu se těším už snad půl roku, dnes 17.14 na ČT sport zahajovací ceremoniál a zítra naši 15.00 - akrobatické lyžování, 15.30 - saně, 17.30 skoky na lyžích
![]()
@bimbama jj ja se taky mrknu, to ne ze ne ![]()
@sofia3 taky uz se tesim
jsem zrovna manzelovi rikala, ze to do zitrka nevydrzim ![]()
Už se to blíží, taky se moc těším, hlavně že nemám problémy s díváním se na televizi, máme každý svoji.
![]()
A připomínám 12.2. v 18:00
hokej se Švédskem.
Už teď mám husí kůži.