OH Soči 2014, kolik bude medailí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23298
6.2.14 15:08

@Majinka7 ted se jede kvalifikace boule - N. Sudova a to je pro dnesek, co se ceske ucasti tyka, vse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.2.14 15:16

@marfra A jak dopadla? Zrovna jsem to měla přepnutý na jiný program

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
6.2.14 15:22

@Majinka7 zatim je 5., jeste se porad jede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
6.2.14 15:27

@marfra děkuji,zrovna jsem to zaslechla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
6.2.14 16:33

Krasobruslení :mavam:
Sice bez nás, ale to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
6.2.14 17:02

Pljuščenko v akci. :srdce: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
6.2.14 19:41

Holky, které jste sledovaly krasobruslení… Nevíte, jak se jmenuje skladba, na kterou bruslil Jeremy Abbott? Za boha si nemůžu vzpomenout, přitom ji znám :roll: Je to tato http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
6.2.14 20:56
@bimbama píše:
A na čem? Já koukala na ČT Sport a 12:55 je další kolo.

já můžu televizi zapínat 24 hodin zpětně takže stíhám všechno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
6.2.14 20:59

Holky dneska nestíhám, vyrábím piňatu a ješte dva dorty pro dceru na zítřejší oslavu :zed: :zed: :zed:

jinak sudová skočila 11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.2.14 21:15

Taky jsem dneska moc nestíhala… nebo spíš mě nějak vypadlo z hlavy, že něco vysílají už dneska. Dneska jsem si po dlouhý době koupila noviny, abych měla televizní program a mohla si podle toho plánovat aktivity na následující týdny. Kluk mi trochu narušuje plány na poklidně strávené dny u TV, protože chce pořád jezdit na lyže, takže budeme muset najít nějaký kompromis :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24797
6.2.14 22:01
@anickadomnik píše:
já můžu televizi zapínat 24 hodin zpětně takže stíhám všechno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A čím to je? Já tomu nerozumím, tak abych věděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
6.2.14 22:24
@bimbama píše:
A čím to je? Já tomu nerozumím, tak abych věděla :oops:

no společnost od které máme tv nám umožňuje si cokoli bez nahrávání zapnout 24h zpětně nebo nahrát a pak to mám uložený měsíc, pro mě ideální protože i zprávy sleduju kolem půlnoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
6.2.14 22:25

@lucenka sou hrozný ty děti co??? :lol: :lol: :lol: :lol: moje to taky nechápou, sice jsem je už naučila koukat na hokej ale olymp. ještě nepochopili :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.2.14 22:37

@anickadomnik tak kluka celkem baví koukat na lyžování a bruslení. Ale má to nevýhodu, že pak si to touží jít vyzkoušet sám.
A u hokeje to bude boj, protože ten kluka nebaví a bude to chtít přepínat na pohádky. Ale pořád lepší bojovat o tv s dítětem než s chlapem :)

• Citovat
  • Upravit
24797
7.2.14 04:49
@anickadomnik píše:
no společnost od které máme tv nám umožňuje si cokoli bez nahrávání zapnout 24h zpětně nebo nahrát a pak to mám uložený měsíc, pro mě ideální protože i zprávy sleduju kolem půlnoci :mrgreen:

Děkuju za vysvětlení. To je teda fajn služba. A můžu se ještě zeptat, co je to za společnost? Jestli se to tady může?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí