Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Majinka7 ted se jede kvalifikace boule - N. Sudova a to je pro dnesek, co se ceske ucasti tyka, vse ![]()
@marfra A jak dopadla? Zrovna jsem to měla přepnutý na jiný program
Holky, které jste sledovaly krasobruslení… Nevíte, jak se jmenuje skladba, na kterou bruslil Jeremy Abbott? Za boha si nemůžu vzpomenout, přitom ji znám
Je to tato http://www.youtube.com/watch?…
@bimbama píše:
A na čem? Já koukala na ČT Sport a 12:55 je další kolo.
já můžu televizi zapínat 24 hodin zpětně takže stíhám všechno
![]()
Holky dneska nestíhám, vyrábím piňatu a ješte dva dorty pro dceru na zítřejší oslavu
![]()
jinak sudová skočila 11.
Taky jsem dneska moc nestíhala… nebo spíš mě nějak vypadlo z hlavy, že něco vysílají už dneska. Dneska jsem si po dlouhý době koupila noviny, abych měla televizní program a mohla si podle toho plánovat aktivity na následující týdny. Kluk mi trochu narušuje plány na poklidně strávené dny u TV, protože chce pořád jezdit na lyže, takže budeme muset najít nějaký kompromis ![]()
@anickadomnik píše:
já můžu televizi zapínat 24 hodin zpětně takže stíhám všechno![]()
![]()
A čím to je? Já tomu nerozumím, tak abych věděla ![]()
@bimbama píše:
A čím to je? Já tomu nerozumím, tak abych věděla
no společnost od které máme tv nám umožňuje si cokoli bez nahrávání zapnout 24h zpětně nebo nahrát a pak to mám uložený měsíc, pro mě ideální protože i zprávy sleduju kolem půlnoci ![]()
@lucenka sou hrozný ty děti co???
moje to taky nechápou, sice jsem je už naučila koukat na hokej ale olymp. ještě nepochopili
![]()
@anickadomnik tak kluka celkem baví koukat na lyžování a bruslení. Ale má to nevýhodu, že pak si to touží jít vyzkoušet sám.
A u hokeje to bude boj, protože ten kluka nebaví a bude to chtít přepínat na pohádky. Ale pořád lepší bojovat o tv s dítětem než s chlapem ![]()
@anickadomnik píše:
no společnost od které máme tv nám umožňuje si cokoli bez nahrávání zapnout 24h zpětně nebo nahrát a pak to mám uložený měsíc, pro mě ideální protože i zprávy sleduju kolem půlnoci
Děkuju za vysvětlení. To je teda fajn služba. A můžu se ještě zeptat, co je to za společnost? Jestli se to tady může?