Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@anickadomnik ![]()
jsou tam tři možnosti, ale neznám ani jednoho
to už je pro mě moc historické
![]()
@catherine100 Na mě už je to taky hodně dávno, chytám se od devadesátých let, ale to už celkem dobře celkově ve sportu.
@catherine100 tchán je ta první možnost, nechci jmenovat rozváděla jsem se ve zlém a aby náhodou přes vyhledávač nenašli odkaz sem, jinak máš pravdu už je to sto let, já bych o něm taky neměla ani tušení, kdybych ho neznala ale při dlouhých večerech na chatě mi občas vyprávěl jak hrával
Já vždycky milovala sport, ale u nás v rodině jsou samé lemry
, takže žádný olympionik…uvidíme prcek se zatím tváří jako nadějný fotbalista ![]()
@catherine100 no u nás to taky už nikdo jinej nevytrhne, jako teda od ex jsou celkem nadějný sportovci ale to už je pro mě moc daleká rodina ![]()
Tipuju, že letos to budou 3 medaile, Sáblíková, Soukalová, některá snoubordistka. ![]()
Kurnik to by chtělo nějakou tabulku
ať pak víme, kdo se trefil ![]()
@catherine100 můžu to zapisovat do úvodního příspěvku vždycky přezdívku a tipovaný počet???
@anickadomnik to by bylo fajn…a nejen počet, zas tolik možností není, ale třeba i jména? co? a teď co bude hlavní cena
![]()
@anickadomnik no pokud to vyhraje některý škarohlíd, který tipuje tři, tak nic moc
![]()
Hokej - bronz
biatlon - 2 medaile
Sáblíková - 2 medaile
snowboard - 1 medaile
krasobruslení - 1 medaile
Skicross?
@anickadomnik to máš pravdu, manžel dokonce tipuje jen jednu, tak uvidíme. On tipuje hokejisty a to já si zas myslím, že budou tak šestí.