Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@bimbama
super přehled
to je lidu, některá jména ani neznám a to bych řekla, že sport sleduju
![]()
@catherine100 Já taky některé neznám. Dokonce mi úplně vypadlo, že máme bobaře
![]()
Tak Strachová ponese vlajku asi hlavně kvůli té operaci nádoru a tomu, jak se zvládla vrátit do vrcholového sportu. Olympijský spirit ![]()
@jessikka no já osobně její operaci nádoru moc nežeru, co jsem pochopila tak to nebyl nádor ale nějaká cysta kterou by každému obyč. člověku vyndali a za pár týdnů by chodil zas normálně do práce, u ní mi to přišlo jako cílená reklama a nalezení důvodu proč jí to na sjezdovce nejde, upřímě řečeno kdo si na ni vzpoměl měsíc před tou operací… možná se pletu ale tenhle dojem to na mě dělá
Já nevím nic bližšího, ale tenhle postoj mi, promiň, přijde hloupý.
@jessikka chápu, ale z pozice člověka kterej si nějakou nemocí prošel a pro něj to byla běžná nemoc žádný velký drama a pak za pár týdnů viděl celebritu která měla to samé a u ní to byl těžký boj o život apod. řeči, to prostě vidím takhle. V žádném případě neříkám že to nemuselo být těžké že nemohla mít strach apod. ale rozhodně bych to neviděla na takové davové šílenství které se kvůli tomu strhlo a v mých očích tím u mě jen klesla o trochu víc
edit: každopádně to tu nechci svým osobním postojem k Strachové strhnout někam jinam než bylo zamýšleno
Zaregistrovali jste že v Soči pojede alpské lyžování za thajsko Vanessa Mae?
@anickadomnik Fakt? Onehda jsem měla puštěný zprávy, ale moc jsem to nevnímala. Ale vím, že tam o ní mluvili, tak jsem si říkala, co se stalo. To mluvili asi o tom ![]()
Tak to je docela bomba drb. ![]()
Příspěvek upraven 23.01.14 v 19:05
A první dopady výhružek teroristů i když tento není až tak tragický i tak pokazí tradici http://www.sport.cz/…anousek.html#…
@anickadomnik píše:
A první dopady výhružek teroristů i když tento není až tak tragický i tak pokazí tradici http://www.sport.cz/…anousek.html#…
Tak to je škoda. Fantomas patří k našemu hokeji. ![]()
@bimbama píše:
Tak to je škoda. Fantomas patří k našemu hokeji.
no pokud by to měl být jediný dopad tak to bude fajn