Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@anickadomnik píše:
@ShadowHunter já většinou koukám přes net, ale fakt je že blbej komentář ti zkazí celý zápas
A Záruba je fakt dobrej, i když ho jinak až tak nemusím.
@anickadomnik já ne, páč furt přepínám na emimčo a nemám z toho nic. Takže mě ten hokej trošku štve no ![]()
@bimbama píše:
A Záruba je fakt dobrej, i když ho jinak až tak nemusím.
já jeho komentování nesnáším. Hele já vím, že s tímhle názorem budu sama, já si zvykla ![]()
Taky já se strašně těším na krasobruslení-samozřejmě hlavně na chlapi ![]()
Verner bude teda předpokládám padat jako hruška(jako vždy),ale Březina by mohl překvapit..a i kdyby né, hezky se na ně kouká ![]()
@ShadowHunter píše:
já jeho komentování nesnáším. Hele já vím, že s tímhle názorem budu sama, já si zvykla
Ale tak, každému se líbí něco jinýho…
@adeeelia píše:
Taky já se strašně těším na krasobruslení-samozřejmě hlavně na chlapiVerner bude teda předpokládám padat jako hruška(jako vždy),ale Březina by mohl překvapit..a i kdyby né, hezky se na ně kouká
Taky mě to někdy přijde, že čím víc se Verner snaží, tím víc chudák padá.
@ShadowHunter tak já když je hokej tak emimi zazdívám
až bude olympiáda tak tu asi nebudu vůbec
![]()
@bimbama to jo, nevím na co z toho jsem víc alergická. Jestli na ordinaci nebo tahání peněz na něco dobročinnýho.
@anickadomnik píše:
@ShadowHunter tak já když je hokej tak emimi zazdívám![]()
![]()
až bude olympiáda tak tu asi nebudu vůbec
![]()
![]()
my 8. máme oslavu
takže nebudu koukat ani tady ani na OH
![]()
@bimbama @adeeelia no mě hlavně přijde že ze začátku z něj byli všichni paf jakej je to zázrak ale nějaký zázračný výkony teda u něj nevidím
@anickadomnik píše:
@bimbama @adeeelia no mě hlavně přijde že ze začátku z něj byli všichni paf jakej je to zázrak ale nějaký zázračný výkony teda u něj nevidím
Mě přijde, že je hroznej nervák. Že nedokáže být v pohodě při závodě.
@Hadí ocásek můj chlap už kvůli tomu nekouká na zprávy na nově protože nechce každej večer koukat na nemocný děti
@bimbama píše:
Mě přijde, že je hroznej nervák. Že nedokáže být v pohodě při závodě.
kdyby na to měl tak by z toho nemusel mít nervy
@anickadomnik to je fakt. a většinou jsou tam samý nicneříkající zprávy. zlatá čt.