Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ShadowHunter píše:![]()
tak o tom bych raději pomlčela
Jak já je nesnášela na MS, když nás vyřadili
![]()
To jsou nejhorší prohry… Můj táta je Slovák a jednou mi řekl, že byli rádi, když Češi vypadli…Tsss. Takže, v hokeji jim nic nepřeju. Nebo přeju, ale vždy až umístění za námi ![]()
A jaký bude ten časový posun? To jsem ještě nějak nezaregistrovala.
A jsem zvědavá na zahájení, to bude určitě perfektní, ostatně skoro jako vždy.
@Cosmos píše:
A kdo se těší nejvíc na samotné zahájení?Jááááááááááá.![]()
Jste mě předběhla. Taky, taky, Jsem zvědavá…
@bimbama píše:
To jsou nejhorší prohry… Můj táta je Slovák a jednou mi řekl, že byli rádi, když Češi vypadli…Tsss. Takže, v hokeji jim nic nepřeju. Nebo přeju, ale vždy až umístění za námi
já taky. Jdu uspávat ![]()
@anickadomnik Ahoj,tak medaile si netroufnu tipnout, ale za tutovku na zlato považuji Martinu Sáblíkovou a taky se moc těším, přesně před 4 lety se nám narodila holčička a v noci když jsem jí šla kojit, koukala jsem na OH, takže taková krásná vzpomínka ![]()
@Cosmos píše:
A kdo se těší nejvíc na samotné zahájení?Jááááááááááá.![]()
zahájení a zakončení mě nikdy moc nebralo. Jako kulisa fajn, ale abych kvůli tomu cíleně zapínala televizi, tak to ne.
@ShadowHunter píše:
A co říkáte na to, že to bude vysílat TV Nova?![]()
Teda kromě hokeje
To si radši ani nechci představovat, jak to bude vypadat
Aspoň že ten hokej zůstal na ČT
@Cosmos já taky a ještě sleduju na tipsport.tv a sportlemon.tv páč v televizi někdy něco nedávaj
![]()
@bimbama no právě a toho si myslím že chtějí docílit, oni už asi před rokem vyhlásily že se postarají o to aby na olympiádu přijelo co nejmíň států
![]()
@ShadowHunter tak z hokeje sleduju poctivě extraligu (letos zřejmě naposled s mými oblíbenými piráty), i sloveskou, českou 1. ligu a zběžně NHL, 1.finskou a KHL, lepší než seriály ![]()
Já se moc těším
![]()
nevynechám žádný biatlon, běžky, hokej, rychlobruslení ![]()
tipuju 8
jsem optimista
@ShadowHunter píše:
A co říkáte na to, že to bude vysílat TV Nova?![]()
Teda kromě hokeje
To jako fakt? A co ČT4? Jako komentátory na Nově nesnesu.
(Kdyžtak Eurosport to jistí.)
@SussieS píše:
To si radši ani nechci představovat, jak to bude vypadatAspoň že ten hokej zůstal na ČT
Takže to bude asi na Nova Sport všechno?
@lucenka moje holka bezmezně miluje Frolíka, takže ta poctivě odkouká všechny hokeje, klukům je to tak nějak jedno jeden je na to malej a druhej zas říká že už je velkej
@ShadowHunter já myslela že nova má práva jen na placené kanály?
Já myslela, že to bude na ČT, a nakonec i ten hokej získali, tak jsem myslela, že budou mít vše… ![]()