Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já se hodně těším na biatlon, hokej a krasobruslení určitě něco zkouknu také. Možná i skoky na lyžích.
Taky se těším a nemůžu se dočkat hlavně hokeje
jen doufám, že to nebude takovej propadák, jak na MS ![]()
Tak se tu mějte krásně, jdu vytvářet nějaké hodnoty ať mě živitel rodiny pochválí až se v noci vrátí
![]()
@anickadomnik Je mi z toho smutno, protože by to byla obrovská tragédie. A stejně tím ta olympiáda bude poznamenaná.
No, a bude zajímavá bobová dráha. Akrát doufám, že to vše nepřekazí nějaký teroristický útok a zároveñ to tam z bezpečnostních důvodů nebude jak ve vojenském táboře.
Myslím, že normálně bude vysílat ČT, viz odkaz http://www.ceskatelevize.cz/faq/sport/52/
@summersun jo tos mi připoměla letos mají bejt na bobech kokosy na sněhu http://www.ceskatelevize.cz/…ajsky-lyzar/
@anickadomnik píše:
Blíží se olympiáda, já osobně se už nemůžu dočkat, tak aby mi to rychleji uteklo, zeptám se vás jak vidíte naše medailové úspěchy? Já jsem letos optimista a tipuji 7+![]()
![]()
jsi jak můj chlap. Prý bude 7 medailí.. Já se těsím na Sáblíkovou, pak sleduju biatlon, celkově běžky a jsem zvědavá i na snow.. ale čemu fakt nevěřim, to jsou hokejisti.. ![]()
@martina.se no pokud budeš číst dál tak hokejisty ve svém výčtu medailí nemám
jako byla by to pohádka, ale ta už jednou byla a podruhý se opakovat nabude a jestli bude tak mě bude hodně moc mrzet že jsem si nekoupila ten jejich novej dres, ten je moc pěknej
@anickadomnik píše:
@martina.se no pokud budeš číst dál tak hokejisty ve svém výčtu medailí nemámjako byla by to pohádka, ale ta už jednou byla a podruhý se opakovat nabude a jestli bude tak mě bude hodně moc mrzet že jsem si nekoupila ten jejich novej dres, ten je moc pěknej
jsem reagovala jen na úvod
nebyl čas číst
ale jsem ráda, že nejsem sama, kdo jim nevěří.. mi hokejisti hodně zklamali ![]()
@anickadomnik píše:
@Cosmos nevíš jestli zase bude zahájení ve 3D jakou minulé olymp.? To bylo super![]()
![]()
Vůbec nevím.
Ale bude to určitě zajímavé, vidět symboliku ruské kultury. ![]()