Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Cosmos nevíš jestli zase bude zahájení ve 3D jakou minulé olymp.? To bylo super
![]()
Tak já raději netipuji nic, jen doufám, že to všechno dobře dopadne a to, co se říká ve zprávách, se nestane.
A já jsem zas četla že to bude na placenejch kanálech, nova sport a tak.. ale nechápu proč, né každý má přeci přístup k placeným kanálům. neví někdo jestli to budou dávat i na normálních kanálech??
@anickadomnik píše:
@Majinka7 @bimbama teď jsem koukala na web ct a píšou že všechny sporty budou vysílat na čt sport
No, já si myslím… Protože onehda řešili, že poprvé nebudou mít hokej (rozhovor se Zárubou), ale nakonec se to změnilo.
@anickadomnik píše:
Jo a časovej posun je -3 hodiny
Jé děkuju. Tak to je docela v pohodě.
@anickadomnik píše:
Jo a časovej posun je -3 hodiny
to neni tak hrozný ![]()
@bimbama tak snad to tak bude, já poslední dobou Novu nějak nemusím ![]()
@Gabrielka91 budou oni mají rozdělená práva při prodeji že si někdo může koupit veřejné nebo placené nebo obojí, záleží na to kdo co koupí, čt koupila veřejné a nova placené vysílání, takže nova nemůže vysílat na nově ale jen na nova sport a fandovi
@Majinka7 píše:
@bimbama tak snad to tak bude, já poslední dobou Novu nějak nemusím
Já taky ne. A zvláště ty jejich televizní noviny. To je peklo. Nejdřív nějaký srdceryvný příběh, aby lidi posílali peníze, potom kdo kde s kým a nakonec, co se dnes bude dít v Ordinaci… ![]()
@anickadomnik ale fanda není placenej ne?? a bude čt teda vysílat nebo ne?? nějak jsem to nepochopila ![]()
@bimbama no protože oni letos poprvé začali prodávat práva na jednotlivé sporty ne jako dřív že někdo koupil jako balík celou olymp. a nova jim vykoupila ten hokej, ale pak si to rozmysleli a prodali jim ho, ale jen to veřejné, placené kanály si nechali takže pravděpodobně na nova sport nebo fandovi ten hokej bude taky