OH Soči 2014, kolik bude medailí?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8679
22.1.14 19:02

Těším se hrozně moc nejvíc na Jardu a náš hokej :srdce: :srdce: :srdce:

Zároven mám obavy :? :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465

Nemůžu se dočkat. Normálně TV nesleduju, nic tam pořádně není, ale teď si to fakt hodlám užít a od televize se nehnu :D Hokej, sjezd, rychlobruslení, no už aby to bylo :dance: Medaile radši netipuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
@ShadowHunter píše: :think: tak u toho jsem skeptická. Za panem Hadamczikem stojím, ale no tak ten bronz při dobré konstelaci hvězd :-D Ale hlavně vyklepat Rusáky :pankac: :pankac: :pankac:

Souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
@bimbama píše:
Souhlasím :palec:

u toho vždycky nervuju :-D já ty blbce nemusím ;) :oops:

• Citovat
  • Upravit
24797
22.1.14 19:03

Když po nějakém vítězství hrají naši hymnu, tak mám úplně husí kůži. Tak doufám, že ji budu mít často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

@ShadowHunter no právě, tv zapínám v podsttě jen na sport, tak mám jednou za dva roky svátek

@bimbama já mám výhodu že jsem pořád doma takže stihnu sledovat většinu programu

@bimbama no třeba by se mi nelíbilo kdyby některý státy kvůli těm výhružkám nejely, to bych radši ať to odpískají celý, přeci jen člověk se těší na ty nejlepší jak se předvedou a aby ta byla jen polovina účastníků, to by nebylo ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
@anickadomnik píše:
@Cosmos tak já věřím sáblici, erbanová by se taky mohla posnažit, potom březina, soukalová, některá ze snowboardistek, běžkařům nevěřím ty na to podle mě nemají

Březina neurval nic ani na Evropě, na OH podle mě nemá vůbec šanci, měřit se s Asiatama a zbytkem světa. :? Ale ráda se nechám překvapit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
22.1.14 19:04
@ShadowHunter píše:
u toho vždycky nervuju :-D já ty blbce nemusím ;) :oops:

Já se nervuju se Slovákama. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
22.1.14 19:04

@anickadomnik no já hokej nějak nestíhám sledovat. Teda krom EHT :oops:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
22.1.14 19:06
@bimbama píše:
Já se nervuju se Slovákama. :oops:
:oops: :oops: tak o tom bych raději pomlčela :-D Jak já je nesnášela na MS, když nás vyřadili :oops: :oops:
  • Citovat
  • Upravit
5724

@anickadomnik Taky jsem pořád doma, :mrgreen: a ke všemu si platíme sportovní balíček kabelovky, takže já mám sportovní hody každou chvíli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797

@anickadomnik Já budu taky doma, takže snad uvidím co nejvíce.
Já mám docela obavy, protože toho jsou plné zprávy - výhružky a tak. Jako já kdybych byla sportovec a jela tam, tak se sakra budu bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

@Cosmos já ho viděla na tý evropě jet a nevypadal že by byl úplně mimo, myslím že by mohl. Celkově jsem letos optimista jsem si dala na nový rok předsevzet že i kdyby ten letošní stál stejně za hovínko jako ten loňský tak se tím nenechám semlít tak jako vloni :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.1.14 19:07

Jinak u nás se bude asi koukat na všechno :) Kluk se naprosto zamiloval do všeho, kde je vidět sníh nebo brusle brusle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
22.1.14 19:07

A co říkáte na to, že to bude vysílat TV Nova? :think: :think: Teda kromě hokeje :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak