Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Těším se hrozně moc nejvíc na Jardu a náš hokej
![]()
Zároven mám obavy
![]()
Nemůžu se dočkat. Normálně TV nesleduju, nic tam pořádně není, ale teď si to fakt hodlám užít a od televize se nehnu
Hokej, sjezd, rychlobruslení, no už aby to bylo
Medaile radši netipuju ![]()
@ShadowHunter píše:tak u toho jsem skeptická. Za panem Hadamczikem stojím, ale no tak ten bronz při dobré konstelaci hvězd
Ale hlavně vyklepat Rusáky
![]()
![]()
Souhlasím ![]()
Když po nějakém vítězství hrají naši hymnu, tak mám úplně husí kůži. Tak doufám, že ji budu mít často.
@ShadowHunter no právě, tv zapínám v podsttě jen na sport, tak mám jednou za dva roky svátek
@bimbama já mám výhodu že jsem pořád doma takže stihnu sledovat většinu programu
@bimbama no třeba by se mi nelíbilo kdyby některý státy kvůli těm výhružkám nejely, to bych radši ať to odpískají celý, přeci jen člověk se těší na ty nejlepší jak se předvedou a aby ta byla jen polovina účastníků, to by nebylo ono
@anickadomnik píše:
@Cosmos tak já věřím sáblici, erbanová by se taky mohla posnažit, potom březina, soukalová, některá ze snowboardistek, běžkařům nevěřím ty na to podle mě nemají
Březina neurval nic ani na Evropě, na OH podle mě nemá vůbec šanci, měřit se s Asiatama a zbytkem světa.
Ale ráda se nechám překvapit. ![]()
@ShadowHunter píše:
u toho vždycky nervujujá ty blbce nemusím
![]()
Já se nervuju se Slovákama. ![]()
@bimbama píše:
Já se nervuju se Slovákama.
@anickadomnik Taky jsem pořád doma,
a ke všemu si platíme sportovní balíček kabelovky, takže já mám sportovní hody každou chvíli. ![]()
@anickadomnik Já budu taky doma, takže snad uvidím co nejvíce.
Já mám docela obavy, protože toho jsou plné zprávy - výhružky a tak. Jako já kdybych byla sportovec a jela tam, tak se sakra budu bát.
@Cosmos já ho viděla na tý evropě jet a nevypadal že by byl úplně mimo, myslím že by mohl. Celkově jsem letos optimista jsem si dala na nový rok předsevzet že i kdyby ten letošní stál stejně za hovínko jako ten loňský tak se tím nenechám semlít tak jako vloni
![]()
Jinak u nás se bude asi koukat na všechno
Kluk se naprosto zamiloval do všeho, kde je vidět sníh nebo brusle brusle ![]()
A co říkáte na to, že to bude vysílat TV Nova?
Teda kromě hokeje ![]()