Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A sjezdové lyžování dávají taky. Nicméně já si platím sportovní O2 balíček, kde je Eurosport, Nova sport, Sport 1 a 2. To mám na hlavně na tenis, který miluju. A na „okurkovou sezónu“, když nikde nic moc nedávají.
Hokejová extraliga jde tedy úplně mimo mě, stejně jako Gambrinus liga. ![]()
Já mám ráda obě olympiády, tu letní jsem měla vždycky mnohem radši, ale letos to Soči úplně zlomilo na svou stranu.
Žádnou zimní olympiádu jsem si neužila tak jako tuhle, protože jsem s dětma doma. Snad jedině kdysi Nagano. ![]()
Ten časový posun v Korei bude naprd.
A taky v Riu bude posun. To je pro nás smůla, no.
@bimbama nevím přesně… ale mám pocit, že +6 hodin (nebo nějak podobně).
@Cosmos takový balíček bych taky brala… ale jsem na vidlákově a dost daleko od ústředny. A představa, že mi televize vypadne v ten nejzajímavější okamžik mě nebere. Stačí, že mi takhle minimálně 10× za den vypadne net ![]()
@Cosmos píše:
V Korei teď mají 16:33h.
Takže plus osm hodin.
@Cosmos píše:
V Korei teď mají 16:33h.
takže ještě horší posun než jsem si myslela
Měla bych si na tu dobu naplánovat 2. dítě, ať to můžu v klidu sledovat ![]()
@lucenka píše:
@Cosmos takový balíček bych taky brala… ale jsem na vidlákově a dost daleko od ústředny. A představa, že mi televize vypadne v ten nejzajímavější okamžik mě nebere. Stačí, že mi takhle minimálně 10× za den vypadne net
To velice dobře znám.
6 let jsem bydlela na vidlákově.
Nešel často inernet, kabelovka nepřipadala v úvahu, a ani jsem nechytla skoro žádné rádio.
Teď zpátky v Praze si to užívám.
Kdo ví, jak dlouho tady totiž budeme, plánujeme do budoucnu stěhování zase někam za Prahu. ![]()
@lucenka píše:
takže ještě horší posun než jsem si myslelaMěla bych si na tu dobu naplánovat 2. dítě, ať to můžu v klidu sledovat
Já už třetí dítě nechci.
Rodičák mi končí za 2,5 nebo 3,5 roku, když si ho protáhnu, takže chvíli před OH.
![]()
@lucenka to je pravda, kdybych to druhé posunula o rok než plánujeme tka to vyjde
![]()
@Cosmos píše:
Jakto, že se z 81 účastnilo 51? Vynechán hokej?
Netuším, to právě neříkali ![]()
@Cosmos hh já zase plánuju návrat zpátky do Prahy
A třeba kvůli olympiádě změníš názor na 3. dítě ![]()
@Zuziky píše:
Holky, diky za prijemne straveny cas![]()
Já taky. Úplně mi je z toho smutno.
@bimbama píše:
Já taky. Úplně mi je z toho smutno.
vnimam to stejne ![]()
a tohle: http://www.sport.cz/…-bolest.html#… mi vehnalo slzy do oci uz uplne…krasna olympiada to byla, fakt, ze jo… pripomnelo mi to zlate Nagano…to jsem byla jeste na gymplu, ach… ![]()