OH Soči 2014, kolik bude medailí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
24.2.14 08:27

A sjezdové lyžování dávají taky. Nicméně já si platím sportovní O2 balíček, kde je Eurosport, Nova sport, Sport 1 a 2. To mám na hlavně na tenis, který miluju. A na „okurkovou sezónu“, když nikde nic moc nedávají.

Hokejová extraliga jde tedy úplně mimo mě, stejně jako Gambrinus liga. :lol:

Já mám ráda obě olympiády, tu letní jsem měla vždycky mnohem radši, ale letos to Soči úplně zlomilo na svou stranu. :) Žádnou zimní olympiádu jsem si neužila tak jako tuhle, protože jsem s dětma doma. Snad jedině kdysi Nagano. :)

Ten časový posun v Korei bude naprd. :roll: A taky v Riu bude posun. To je pro nás smůla, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.2.14 08:31

@bimbama nevím přesně… ale mám pocit, že +6 hodin (nebo nějak podobně).

• Citovat
  • Upravit
24797
24.2.14 08:32

@lucenka Díky, mě se to nechtělo hledat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.2.14 08:33

@Cosmos takový balíček bych taky brala… ale jsem na vidlákově a dost daleko od ústředny. A představa, že mi televize vypadne v ten nejzajímavější okamžik mě nebere. Stačí, že mi takhle minimálně 10× za den vypadne net :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
5724
24.2.14 08:33

V Korei teď mají 16:33h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
24.2.14 08:34
@Cosmos píše:

Takže plus osm hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.2.14 08:35
@Cosmos píše:

takže ještě horší posun než jsem si myslela :( Měla bych si na tu dobu naplánovat 2. dítě, ať to můžu v klidu sledovat :)

• Citovat
  • Upravit
17878
24.2.14 08:40

Holky, diky za prijemne straveny cas :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.2.14 08:43
@lucenka píše:
@Cosmos takový balíček bych taky brala… ale jsem na vidlákově a dost daleko od ústředny. A představa, že mi televize vypadne v ten nejzajímavější okamžik mě nebere. Stačí, že mi takhle minimálně 10× za den vypadne net :pocitac:

To velice dobře znám. :mrgreen: 6 let jsem bydlela na vidlákově. :lol: Nešel často inernet, kabelovka nepřipadala v úvahu, a ani jsem nechytla skoro žádné rádio. :cert: Teď zpátky v Praze si to užívám. :mrgreen: Kdo ví, jak dlouho tady totiž budeme, plánujeme do budoucnu stěhování zase někam za Prahu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.2.14 08:45
@lucenka píše:
takže ještě horší posun než jsem si myslela :( Měla bych si na tu dobu naplánovat 2. dítě, ať to můžu v klidu sledovat :)

Já už třetí dítě nechci. :? Rodičák mi končí za 2,5 nebo 3,5 roku, když si ho protáhnu, takže chvíli před OH. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.2.14 08:48

@lucenka to je pravda, kdybych to druhé posunula o rok než plánujeme tka to vyjde :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
24.2.14 08:50
@Cosmos píše:
Jakto, že se z 81 účastnilo 51? Vynechán hokej? :think:

Netuším, to právě neříkali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.2.14 08:57

@Cosmos hh já zase plánuju návrat zpátky do Prahy :) A třeba kvůli olympiádě změníš názor na 3. dítě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24797
24.2.14 08:59
@Zuziky píše:
Holky, diky za prijemne straveny cas :kytka: :kytka:

Já taky. Úplně mi je z toho smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
24.2.14 09:25
@bimbama píše:
Já taky. Úplně mi je z toho smutno.

vnimam to stejne :-)

a tohle: http://www.sport.cz/…-bolest.html#… mi vehnalo slzy do oci uz uplne…krasna olympiada to byla, fakt, ze jo… pripomnelo mi to zlate Nagano…to jsem byla jeste na gymplu, ach… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí