Ohřívač jídla pro děti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
2.2.18 11:27

Ohřívač jídla pro děti

Ahoj potřebovala bych poradit, jaký ohřívač koupit na ohřívání jídla? Jde mi hlavně o příkrmy, ne o mléko. Kojim ale malý už papá a nevím jak to řešit když jedeme na celý den pryč. Tak mě napadla právě ta ohrivacka ale na netu je jich hodně a moc se v tom nevyznám. Chtela bych aby byla hlavně na cesty, napájena do auta ale zároveň i do sítě ale žádnou takovou jsem zatim nenašla. Nevíte náhodou o něčem? Nějaké zkušenosti, která je dobra ale zároveň nestojí tisíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101523
2.2.18 11:51

@Karrollina No, dobrýá ohřívačka za rozumné peníze je turistický vařič na malou bombu do mimocivilizace a úsměv do civilizace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
2.2.18 11:55

Ja si koupila tuto, jeste jsem ji nezkousela, ale recenze byly dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
2.2.18 12:06

@Karrollina pokud nejezdíte na výlety mimo civilizaci, tak ti jídlo ohřejí v každé restauraci, bufetu nebo budce s teplým občerstvením. Ať už v mikrovlnce, nebo v misce s horkou vodou. Ohřívačku jídla jsem měla od aventu a horší krám jsem v životě neviděla. Jídlo v ní nebylo ohřáté ani za půl hodiny a to jela na plný výkon. Já to tedy řešila doma mikrovlnkou a na cestách jak jsem napsala výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.2.18 12:12

A dítě umře, když nedostane teplý oběd, nebo proč to chceš pořizovat a někde se s tím tahat. :think:

• Citovat
  • Upravit
21502
2.2.18 12:27

@lucenka mě třeba děti odmítaly studené masozeleninové příkrmy jíst… Takže tu potřebu to ohřát chápu. Jen bych to řešila jinak, než kupovat ohřívačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.2.18 12:30
@nozu píše:
@lucenka mě třeba děti odmítaly studené masozeleninové příkrmy jíst… Takže tu potřebu to ohřát chápu. Jen bych to řešila jinak, než kupovat ohřívačku…

tak není problém dát na oběd ovoce/jogurt a masozeleninu dát večer… tak jsem to většinou řešila já.

• Citovat
  • Upravit
6650
2.2.18 12:56

Já to normálně nosila termosce, dala jsem to tam úplně horké tak cca 80-90stupňů a ono to vydrželo celý den v bezpečné teplotě nad 60 stupňů. Na krátké výlety stačil termoobal s miskou. Obojí mám od Tescomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.2.18 19:53

@Karrollina nejlepsi je asi koupit cestovni a doma to ohrivat na sporaku :nevim:
Nasla jsem takovou https://sterilizatory-a-ohrivace. heureka. cz/suavinex-elektricka-ohrivacka-lahvi/specifikace/#

Příspěvek upraven 02.02.18 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.2.18 19:57

Pak Philips…Nepotřebuje napájení. Tento ohřívač lahví si můžete vzít kamkoliv sebou. Převařená voda zůstane v termosce horká až 6 hodin a může být použita pro ohřev několika lahví.

Je samozrejme i na pokrmy
https://sterilizatory-a-ohrivace.heureka.cz/…specifikace/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.2.18 19:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
2.2.18 20:05

@Karrollina Ohrivacku mame nejakou od aventu, ale mnohem lepsi je nejaka obyc nadoba, kam nalijes horkou vodu a postavis lahvicku s prikrmem. Takze na cestach bych to resila stejne, kavu nebo caj si jiste budes nejak varit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
2.2.18 21:43

všem

Děkuju za rady a tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
1.2.19 20:21

Ohrivac

Aktualizuji diskuzi. Mate typ na novy model pripadne osvedceny typ ohrivace na um i prikrmu? Mam stary nuk a ohriva to treba cely den, jsou nove drazsi typy lepsi a vykonejsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
2.2.19 09:06

Dostali jsme k Vánocům tento od Aventu https://m.alza.cz/…d2166818.htm?…
Jsem z toho taková rozpačitá zatím. Mléko to nejlépe ohřeje na ten nejvyšší stupeň, co by mělo být na ohřev pevné stravy. Bez ohledu na teplotu jídla to ohřívá 10 minut a nazdar. Takže jídlo z ledničky je po 10 minutách málo teplé
No nevím. Existují lepší způsoby ohřevu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška