Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s ohřivačem kojeneckých lahví?? není to zbytečné ?? plno lidí mi radí, že to pak můžu ohřívat v mikrovlnce a tak… ![]()
já ohřívačku mám a nedám na ni dopustit
pořád ji používám a to je malému už 21 měsíců
Nemam a nechybi mi…vodu na UM ohrivam v mikrovlnce, MM ve vodni lazni
@rosolina píše:
já ohřívačku mám a nedám na ni dopustitpořád ji používám a to je malému už 21 měsíců
Přesně můj případ, nedala jsem na ni dopustit u prvního syna a i teď je připravena pro druhého. Vyhovovala mi stálá teplota - měla jsem ji zapnutou 24 hodin denně a vždy tam byla láhev s připraveným množstvím vody ![]()
Zdědila jsem dvě a ani jednu nepoužívám ![]()
Příspěvek upraven 22.06.15 v 21:53
Já mám od Aventu a použila jsem ji jen jednou. Stála jsem u toho v noci a bylo to pořád studený.
Dělala jsem to tak, že třeba na 240 ml UM, jsem měla v lahvi 140 ml studené vody a dolila jsem to uvařenou z konvice a bylo to přesně hned k pití.
@Verkom píše:
Přesně můj případ, nedala jsem na ni dopustit u prvního syna a i teď je připravena pro druhého. Vyhovovala mi stálá teplota - měla jsem ji zapnutou 24 hodin denně a vždy tam byla láhev s připraveným množstvím vody
Dobrý den, prosím poraďte mi jak jí mám používat
.Uvařím si UM, zapnu ohřívač a vložím flašku do ohřívače, až se nahřeje tak zapípá, ale problém je v tom že se ohřívá asi 25 min. a vůbec mi to nevydrží teplé ani 2 hodiny
!Nesmí se to ohřívat déle nebo by se mléko přehřálo, tak já nevím co dělám špatně
. Pořád nechápu v čem je ten princip, když si přeci uvařím mléko a dám ho schladit, tak je to přeci rychlejší, než když naleju studenou převařenou vodu do UM a pak dám na 25 min do ohřívače, né
?Prosím o radu, moc děkuji
,Pavla.
Maminka22 já mám ohřívačku od Aventu a ta je zapnutáí celou dobu ( 24 hod) a voda ve flašce si udržuje stejnou teplotu, pak ji jen vyndám, přidám Nutrilon a dám to malému. Nevím jakou máš značku Ty??
@rosolina píše:
Maminka22 já mám ohřívačku od Aventu a ta je zapnutáí celou dobu ( 24 hod) a voda ve flašce si udržuje stejnou teplotu, pak ji jen vyndám, přidám Nutrilon a dám to malému. Nevím jakou máš značku Ty??
Já mám Baby comfort
.Jako nějak pořád nechápu jak jí mám používat ![]()
Tak jsem na to koukala a to je opravdu jen ohřívačka, takže ohřát a vypít a né to tam mít nachystané celý den jako to mám já
@rosolina píše:
Tak jsem na to koukala a to je opravdu jen ohřívačka, takže ohřát a vypít a né to tam mít nachystané celý den jako to mám já
Takže jak tedy? Mám si uvařit mlíčko a horké ho dát do toho ohřívače a nebo já nevím
.Známá co mi to prodala tak říkala, že si večer před spaním nachystala UM a dala do ohřívače, ikdyž tedy nevím proč když to bylo horké, ale dala to tam a říkala že jí to vydrželo teplé až třeba do 3 do rána. No já včera ve 23 hod to udělala stejně, ohřívačka se ozvala až cca po 25 min.pak jsem jí vypla a v půl 3 se mi mala vzbudila, tak jsem šla pro mléko a bylo studené
.Ještě k tomu vím, že by se UM neměla nechávat dlouho…
A proč si nenecháš ohřívat jen vodu a těsně před podáváním tam nepřidám umělé mléko, takhle to dělám já. A ohřívačka se nemá vypínat, to potom fakt nefunguje. Já ji teď používám už jen v noci a mám ji zapnutou asi od osmi večer, dám do ní lahvičku s vodou a kolem půlnoci, když se malý vzbudí tak tam jen přisypu Nutrilon, voda je teplá akorát na podávání.
Pokud něco vypneš tak to prostě nefunguje??
@rosolina píše:
A proč si nenecháš ohřívat jen vodu a těsně před podáváním tam nepřidám umělé mléko, takhle to dělám já. A ohřívačka se nemá vypínat, to potom fakt nefunguje. Já ji teď používám už jen v noci a mám ji zapnutou asi od osmi večer, dám do ní lahvičku s vodou a kolem půlnoci, když se malý vzbudí tak tam jen přisypu Nutrilon, voda je teplá akorát na podávání.
Pokud něco vypneš tak to prostě nefunguje??
Já vím, ale prý se má po ohřátí vypnout
, tak já teda už nevím
.Takže mám si teda večer jak půjdu spát, dát ohřát vodu a v noci jak se malá vzbudí tak tam jen přihodit UM?
Jojo, takhle to dělám já.
Mám tuto ohřívačku, navolím si tam teplotu a ono si to udržuje stálou teplotu vody v lahvičce a pak jen přidám umělé mléko, zamíchám a je hotovo.