Ohřívačka Avent nebo Topcom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
291
25.7.12 11:29

Ohřívačka Avent nebo Topcom

Ahojky :mavam:
Vybírám ohřívačku lahví a opět s nemohu rozhodnout protože obě mají své plus i mínus :zed: :zed: :zed: Máte někdo zkušenosti s těmito ohřívačkami?
1. Avent- http://sterilizatory-a-ohrivace.heureka.cz/…i-scf255-57/
2. Topcom- http://sterilizatory-a-ohrivace.heureka.cz/…3v1/recenze/
Ale jestli máte dobré zkušenosti i s jinýma budu ráda za vaše doporučení :palec:
Předem děkuju za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2889
25.7.12 11:33

Ahoj, já zdědila starší Avent a nepoužívala jsem, i na minimální výkon ohřívala prostě moc. Jak mlíko (vodu na mlíko), tak příkrmy se mi líp ohřívaly v mikrovlnce. Na noční mlíko jsem dávala vodu do termosky, bylo s tím míň práce, než s tím krámem Avent :-). Ale nevylučuju, že byla už nějaká rozbitá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
25.7.12 11:52

Ahojky, ja mam tento TOPCOM a nemuzu si ho vynachvalit, dobre vyvaruje lahve, dobre ohriva a dobre udrzuje mleko teple ;) dela se v tom i zelenina v pare, ale to jsem jeste nezkousela :)
Jinak prikrmy nekupuju varim malymu doma, takze sklenicky s prikrmama jsem do toho ani nedavala a mleko v lahvi do mikrovlnky taky nedavam, nema se to delat, lahev se neohreje stejnomerne a mam to i vyzkouseny

http://www.zelenahvezda.cz/…isteamer-401

Příspěvek upraven 25.07.12 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.7.12 11:56

My máme Avent a super.

• Citovat
  • Upravit
736
25.7.12 12:03

Měla jsem Avent, ale podruhé bych volila mikrovlnku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
25.7.12 12:10

Mám vyzkoušené obě, lepší mi přišel Avent, je to v něm rychleji ohřáté :D A teď používám mikrovlnku, ale už mám větší dítko, u miminka jsem používala jen ohřívačku a byla jsem spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.7.12 12:34

My máme Avent a spokojenost :palec:. Teď používám mikrovlnku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
25.7.12 13:05

Já mám Topcom a výhodou je určitě, že je to sterilizátor a ohřívač v jednom - používám obojí :palec: Na ohřátí se do něj ale vejde jen malá, 150ml lahvička a to ještě pouze s víčkem, bez dudlíku (zatím ohřívám jen mlíčko). Ohřátí trvá dost dlouho, i když nastavím ohřev na vyšší teplotu. S jiným ohřívačem zkušenosti nemám, takže nevím, jak je to u jiných. Celkem mi ale vyhovuje.

Ještě bych doplnila, pokud by to někoho zajímalo. Začala jsem ohřívat příkrmy a ohřátí skleničky trvá asi tak hodinu :roll:

Příspěvek upraven 11.10.12 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
25.7.12 14:43

Mám ten Avent doma úplně nový a já ho bohužel nevyužiji, tak kdyby jste měla zájem, tak ho prodám za 600,– Kč. Můžete mi kdyžtak napsat do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí