Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, tak jsem zas udělala super obchod:-D byli jsme teď v Ikei a měli tam za dobrou cenu peřinku a polštářek pro mimi, tak jsem to vzala. jenže - jejich povlečení se mi nelíbí, takže jsem si říkala: „na netu něco bude, objednám si“… ale to jsem se tedy spletla. rozměry peřinky jsou 110×125 cm a polštářek 35×55cm. vím, že ten polštářek teď nevyužiju. mimi čekáme v půlce září, ale možná tu peřinku i jooo. a tak právě sháním a sháním to povlečení a nikde nic. všude standard velikosti 120×90 nebo jiné. přemýšlela jsem, že bych si to nechala ušít, ale nevím u koho, nikoho neznám… tak jsem se vás chtěla zeptat - neznáte nějaký eshop, kde by se dalo toto povlečení koupit?? popř. budu muset novou peřinku a polštář prodat a koupit standard rozměr..:-)
@evulkanov Ikea má i pro dospele jiné rozmery peřin :-/ jestli se ti jejich povlečení nelíbí a některé látky ano nebo z jiné prodejny látek tak bych to volila ušitim na miru…
Pokud má človek doma sici stroj a umí snim minimalne zachazet tak to zvládne popřípadne i sám ![]()
Dneska jsem tam jedno povlečení koupila, zbytek si podle něj nechám ušít. Výběr tam fakt mají nic moc.
Mě přijde pekný
ale je blbe že mají tak naprd roznery i ty na velké periny:-/
Já jsem asi divná, ale mně se jejich povlečení na deky pro miminka zdá úžasné. Když bych na to měla, koupila bych nejraději všechna.
Prostě co člověk to názor a jiný vkus. ![]()
Taky jsem tam kupovala peřinku i polštářek, ale ještě jsem to nepoužívala(malému je skoro 8 měsíců a stále spí jen v zavinovačce) a myslím, že se to od narození ani používat nemá(peřinku si může přetáhnout přes hlavu a udusit se). Takže myslím, že máš ještě dost času a třeba budou mít za pár měsíců jiné vzory povlečení, které se ti budou líbit..,))A když by se ti přeci jen nelíbily, tak si kup nějakou hezkou látku a já ti je ušiju..
No vidíš, a mě se právě ikea povlečení líbí nejvíc. na netu jsou samý medvídci a zajíčci:) Ale je pravda, že jsou pěkně vychcaní, protože snad ve všem mají svoje velikosti takže si tam musíš koupit komplet. Třeba do jejich přebalovacího pultu jedině jejich podložka i návlek na podložku:) a tak je to i s peřinkama.