Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jake mate povleceni nebo sady do postylky? Je toho na trhu strasne moc a nejsme schopni si vybrat, tak pro inspiraci
Budeme radi za kazdou fotku nebo odkaz
Nebo muzete sem davat i to, co se vam libi. Diky ![]()
IKEA - a naprostá spokojenost. Teď už je tedy vše vyřazené, ale sady z IKEA přežily bez úhony a bez vyblednutí či oprání. Včetně samotné peřinky - ocenila jsem, že je prací.
PS: Povlak na polštář jsem moc nepoužívala, děti spaly dlouho bez polštářku, jen na plence - a když už ho začaly používat, pořídila jsem bílý, prací s froté povlakem (byl moc příjemný a bezpečný.
Ovšem doporučuji investovat do chrániče matrace - nejprve chrání před ublinkutím, pak před pokakáním z plínky a nakonec před počůráním při odplenkování.
Příspěvek upraven 17.07.12 v 20:40
Přidávám se k chvále ikey, praní na 60, prohnáno xkrát sušičkou a pořád krásné. Nejlepší je koukat po materiálu bavlněný satén, je krásně měkoučké a příjemné.
A též peřinka ikea, že je prací. Polštářek ale poněkud zchumlatěl a je booulovatý, ten asi vyhodím ![]()
Holky, diky, ja sice mela na mysli vzor na povleceni, ale nevadi, diky za tip ![]()
Já bych řekla, že vzor záleží čistě na Tobě. Mladej měl od mimina medvídky, nějaký takový pastelový jemný motivy.. pak už si vybíral sám.. Jinak přiklánim se k Ikey, u nás vítěz bavlna, je příjemná…
Ahoj, my máme nachystanou takovou pro malého. Je to bavlněné. Fotka je bez prostěradla, pod to jsem dala ještě nepropustnou podložku. Kupovala jsem sadu volán, mantinel, nebesa, zavinovačka, kapsář a povlečení. Druhé povlečení mám nachystané bavlněný satén a ten jsem si už nechala ušít ![]()
Ja vim, jen se nemuzem s manzelem shodnout na vzoru
Predpokladam, ze vy jste se svych polovicek asi ani na nazor neptaly, ze? Tak to asi ma byt…protoze pak v tom mam akorat gulas ![]()
Ahoj…tak já mám 2 povlečení staré 22 let pravá bavlna nějaké bílé s motivy po dceři od jedné mojí kamarádky a jedno žluté s kašpárky po mém synovi staré 11 let!!Hlavně že je to čisté, přijemné, vonavé…miminka to neřeší..jo pak když je to starší tak holt to co je právě v kurzu
![]()
@Carmen6 píše:
Ja vim, jen se nemuzem s manzelem shodnout na vzoruPredpokladam, ze vy jste se svych polovicek asi ani na nazor neptaly, ze? Tak to asi ma byt…protoze pak v tom mam akorat gulas
Já mám v nákupech volnou ruku. Můj není nakupovací typ a na vše řekne to je hezký jen ať nejsme v obchodě dlouho. ![]()
@Wii píše:
Já mám v nákupech volnou ruku. Můj není nakupovací typ a na vše řekne to je hezký jen ať nejsme v obchodě dlouho.
tak to mas dobry, to my se s manzelem docela dohadujem a nekdy je to na palici ![]()
Šla bych taky do IKEA. Přijde mi, že ty vzory jsou tam takový nadčasový a veselý, není to překýčovaný, a většina je na kluka i na holku, kdyby náhodou
My jsme teda dědili nějaký medvídkový, ale stejně budu muset ještě nakoupit aspoň jedno, takže jinam než do IKEA nepůjdu.
Jinak ještě se mi líbí vzory s tradičníma postavičkama: Bob a Bobek, Křemílek a Vochomůrka, Krteček a tak.
@Carmen6 píše:
tak to mas dobry, to my se s manzelem docela dohadujem a nekdy je to na palici
No to věřím, to jsem si s ním zažila u vybírání jména
a bohatě stačilo ![]()
Objednávala jsem z www.mujeobchod.cz - sada byla zelenožlutá s kačenkama, vybírali jsme neutrální. Dnes už jí tam nemají, ale je tam spoustu motivů. Dobrá cena a naprostá spokojenost.