Jaké máte povlečení, sadu do postýlky?

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1382
17.7.12 20:33

Jaké máte povlečení (sadu) do postýlky?

Jake mate povleceni nebo sady do postylky? Je toho na trhu strasne moc a nejsme schopni si vybrat, tak pro inspiraci :D Budeme radi za kazdou fotku nebo odkaz :kytka: Nebo muzete sem davat i to, co se vam libi. Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
17.7.12 20:37

IKEA - a naprostá spokojenost. Teď už je tedy vše vyřazené, ale sady z IKEA přežily bez úhony a bez vyblednutí či oprání. Včetně samotné peřinky - ocenila jsem, že je prací.

PS: Povlak na polštář jsem moc nepoužívala, děti spaly dlouho bez polštářku, jen na plence - a když už ho začaly používat, pořídila jsem bílý, prací s froté povlakem (byl moc příjemný a bezpečný.

Ovšem doporučuji investovat do chrániče matrace - nejprve chrání před ublinkutím, pak před pokakáním z plínky a nakonec před počůráním při odplenkování.

Příspěvek upraven 17.07.12 v 20:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.7.12 20:39

Přidávám se k chvále ikey, praní na 60, prohnáno xkrát sušičkou a pořád krásné. Nejlepší je koukat po materiálu bavlněný satén, je krásně měkoučké a příjemné.
A též peřinka ikea, že je prací. Polštářek ale poněkud zchumlatěl a je booulovatý, ten asi vyhodím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.7.12 20:43

Holky, diky, ja sice mela na mysli vzor na povleceni, ale nevadi, diky za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.7.12 20:46

Já bych řekla, že vzor záleží čistě na Tobě. Mladej měl od mimina medvídky, nějaký takový pastelový jemný motivy.. pak už si vybíral sám.. Jinak přiklánim se k Ikey, u nás vítěz bavlna, je příjemná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wii
135
17.7.12 20:49

Ahoj, my máme nachystanou takovou pro malého. Je to bavlněné. Fotka je bez prostěradla, pod to jsem dala ještě nepropustnou podložku. Kupovala jsem sadu volán, mantinel, nebesa, zavinovačka, kapsář a povlečení. Druhé povlečení mám nachystané bavlněný satén a ten jsem si už nechala ušít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.7.12 20:49

Ja vim, jen se nemuzem s manzelem shodnout na vzoru :) Predpokladam, ze vy jste se svych polovicek asi ani na nazor neptaly, ze? Tak to asi ma byt…protoze pak v tom mam akorat gulas :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
17.7.12 20:51

My máme tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
17.7.12 20:52

Ahoj…tak já mám 2 povlečení staré 22 let pravá bavlna nějaké bílé s motivy po dceři od jedné mojí kamarádky a jedno žluté s kašpárky po mém synovi staré 11 let!!Hlavně že je to čisté, přijemné, vonavé…miminka to neřeší..jo pak když je to starší tak holt to co je právě v kurzu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wii
135
17.7.12 20:53
@Carmen6 píše:
Ja vim, jen se nemuzem s manzelem shodnout na vzoru :) Predpokladam, ze vy jste se svych polovicek asi ani na nazor neptaly, ze? Tak to asi ma byt…protoze pak v tom mam akorat gulas :|

Já mám v nákupech volnou ruku. Můj není nakupovací typ a na vše řekne to je hezký jen ať nejsme v obchodě dlouho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
17.7.12 20:55
@Wii píše:
Já mám v nákupech volnou ruku. Můj není nakupovací typ a na vše řekne to je hezký jen ať nejsme v obchodě dlouho. :mrgreen:

tak to mas dobry, to my se s manzelem docela dohadujem a nekdy je to na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
17.7.12 20:58

Šla bych taky do IKEA. Přijde mi, že ty vzory jsou tam takový nadčasový a veselý, není to překýčovaný, a většina je na kluka i na holku, kdyby náhodou ;) My jsme teda dědili nějaký medvídkový, ale stejně budu muset ještě nakoupit aspoň jedno, takže jinam než do IKEA nepůjdu.

Jinak ještě se mi líbí vzory s tradičníma postavičkama: Bob a Bobek, Křemílek a Vochomůrka, Krteček a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wii
135
17.7.12 21:04
@Carmen6 píše:
tak to mas dobry, to my se s manzelem docela dohadujem a nekdy je to na palici :zed:

No to věřím, to jsem si s ním zažila u vybírání jména :mrgreen: a bohatě stačilo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
17.7.12 21:07

Objednávala jsem z www.mujeobchod.cz - sada byla zelenožlutá s kačenkama, vybírali jsme neutrální. Dnes už jí tam nemají, ale je tam spoustu motivů. Dobrá cena a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.7.12 21:10

No, sekáč a šicí stroj to u nás vyřešily:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí