Nasazovací vanička na vanu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3359
15.7.12 21:21

Nasazovaci vanicka na vanu

Ahoj holky,
dneska jsem videla tuhle nasazovaci plastovou vanicku na vanu a ta by se mi moc libila, bohuzel prodava se na netu pouze na bazarech a ja bych rada novou. Kdybyste vedely, v kterem obchode se da normalne koupit, hodte mi sem prosim odkaz, pripadne rozmery vanicky.
Diky moc a preju hezky vecer…
Petrala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5476
15.7.12 21:27

Třeba tady… http://www.kocarky-lucianek.cz/…-velkou-vanu

stačí jen zadat do googlu dětská vanička na vanu a prohledat odkazy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
15.7.12 21:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
15.7.12 21:32

@El-Brno - ne, ne, tu nee, tu jsem nasla taky, tahle je cela plastova bez kovovych uchytu, proste se zasadi cely to plastovy na okraj vany, vis? Ale diky za snahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
15.7.12 21:48
@Petrala píše:
@El-Brno - ne, ne, tu nee, tu jsem nasla taky, tahle je cela plastova bez kovovych uchytu, proste se zasadi cely to plastovy na okraj vany, vis? Ale diky za snahu

Ahoj, nevím, jestli jsi myslela ten první odkaz nebo druhý. My máme tu druhou (Onda Evolution). Nic kovového tam není. A oproti té z tvého odkazu má tvarované „korýtko“ pro ležící miminka. Ani novorozenec nikam nesklouzává a hlavně jsem měla obě ruce volné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
15.7.12 22:00
A ta je bez nastavce na vanu? A jak to vypada? Nemohla bys mi to prosim vyfotit?
Ja nemyslela ani jeden odkaz, ja myslela tu, co je na fotce u meho pocatecniho dotazu, vis?
@maxak píše:
Ahoj, nevím, jestli jsi myslela ten první odkaz nebo druhý. My máme tu druhou (Onda Evolution). Nic kovového tam není. A oproti té z tvého odkazu má tvarované „korýtko“ pro ležící miminka. Ani novorozenec nikam nesklouzává a hlavně jsem měla obě ruce volné :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
15.7.12 22:29

Ta je s nástavcem, mám ji taky. Ale nikdy jsem ty nástavce nepoužila, protože se mi s tím nechtělo montovat. Vždycky jsem tu vaničku strčila přímo do vany a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
15.7.12 23:04
@Petrala píše:
A ta je bez nastavce na vanu? A jak to vypada? Nemohla bys mi to prosim vyfotit?
Ja nemyslela ani jeden odkaz, ja myslela tu, co je na fotce u meho pocatecniho dotazu, vis?

Nástavec na vanu má.

Kemiaa - a jak jsi to dělala, to jsi měla vaničku položenou na dně vany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
15.7.12 23:13
@maxak píše:
Nástavec na vanu má.Kemiaa - a jak jsi to dělala, to jsi měla vaničku položenou na dně vany?

Tu máme taky a je super. Používáme od mimina až doteď, skoro dvou let. Ještě chvíli používat budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
15.7.12 23:24

@maxak Jo, položila jsem ji na dno. Nebo možná nebyla úplně na dně, třeba 1 cm chyběl, ale zaseklo se to o stěny a drželo.
@janinaz Já jsem se jí naopak ráda brzy zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
16.7.12 07:58

Holky, ta Vase je moooc pekna, ale ja bych fakt rada tu, jak sem si nasla, dam si do ni anatomicky lehatko a prijde mi takova vic bezpecna a navic ja se nechci ohybat do vany, pac ji mame trochu zapustenou… :roll:
Ale diky za Vase nazory!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
16.7.12 11:56

Já jsem se po té vaničce koukala a nikde ji nenašla, jen v jednom obchodu, kde ji už doprodali. Zkus ještě zahraniční stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
16.7.12 13:02
Dekuju, tam jsem je vubec nenasla… Ale fakt diky za ochotu! :hug:
@Kemiaa píše:
Já jsem se po té vaničce koukala a nikde ji nenašla, jen v jednom obchodu, kde ji už doprodali. Zkus ještě zahraniční stránky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.7.12 14:24
@Petrala píše:
Ahoj holky,
dneska jsem videla tuhle nasazovaci plastovou vanicku na vanu a ta by se mi moc libila, bohuzel prodava se na netu pouze na bazarech a ja bych rada novou. Kdybyste vedely, v kterem obchode se da normalne koupit, hodte mi sem prosim odkaz, pripadne rozmery vanicky.
Diky moc a preju hezky vecer…
Petrala :kytka:

Mě by nevadila ani bazarová, mohla bys mi dát odkaz, kde jsi ji viděla na bazaru? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
16.7.12 17:37
@PetiteFillette píše:
Mě by nevadila ani bazarová, mohla bys mi dát odkaz, kde jsi ji viděla na bazaru? Děkuji :kytka:

http://detsky-bazar.megainzerce.cz/…u-137209.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport