Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj tety, nevíte někdo, kde sehnat košík pro mimí? Asi něco takového, jako je na obrázku? Hlavně, aby měl kolečka.
My ho máme, ale bez té textilie, je trošku starší, ale malá už v něm dávno není…jsme z MB ![]()
@kochaa Ahojky, já mám přesně ten
Jak moc na něj spěcháš? Mám tříměsíční holčičku, ještě ho používáme, ale určitě ho pak budu prodávat, ještě chvíli a už se do něj nevejde
Koukám, že máš termín porodu v listopadu a jsi z Jihlavy. To by bylo ideální, do Jihlavy jezdím, takže bych Ti ho přivezla, a do listopadu z koše naše malá určitě vyroste ![]()
Mám tenhle:
http://www.kocarky-kladno.cz/…plna-vybava/
@MikaC001 paráda
vůbec nechvátám, stačí až v tom listopadu. Máš to i s tou výbavičkou? a za kolik?
Četla jsem, že je možné si pronajmout ten plastový vozík co bývá v porodnici, dáš tam monitor dechu, můžeš to vymývat, projedeš s tím všude po domě i přez práh a nevrže a nekynkle se ti to, když mimi trochu povyroste a začne se vrtět. To mě na koši vadilo nejvíc a samotnou Andulku to budilo
.Jo a taky když malé sjela hlavička k boku, tak si ji o proutí otlačila, zkrátka košík už bych nechtěla
No a ještě - košík není moc stabilní, použitelný jen pokud mimi leží jak placka, tj tak měsíc až dva.
Mám tenhle, je na kolečkách, budeme mít dvojčata, tak ho nevyužijem. Je v něm molitanová matrace
Rozměry: výška koše s podstavcem: 76 cm
celková výška s nebesy: 140 cm
velikost matrace: 70×40 cm
šířka x hloubka koše: 55 cm x 28 cm
Taky prodávám. hodně podobný tomu, co chceš, na kolečkách, s matrací, látkou okolo košíku, nebesy a peřinkou a placatým polštářkem ve stejné barvě. je to univerzální béžová s medvídky, když bys měla zájem o fota, písni mi sz s mailovou adresou ![]()
Jo je jako nový, námi kupovaný nový, používaný zřídka asi dva měsíce, jen nárazově přes den v obýváku. ![]()
Ahoj holky, omlouvám se zakladatelce pokud by se našla nějaká z vás z okolí Prahy a měla na prodej hoďte mi na mail info ideálně cenu a fotku veronika. lecka@gmail.com děkuji
@kochaa Ano, mám to s celou výbavičkou v růžové barvě - pokud tedy nečekáš chlapečka, to by byla růžová blbá
koupila jsem ho také za ty 2390 Kč, o ceně jsem nepřemýšlela, ale tak myslím za tu polovinu?
@MikaC001 čekám holčičku, tak by to bylo fajn
Scháním maximálně do 1000Kč, Víc do toho dát nechci, to by i manža asi zuřil ![]()
@lecka už máš sehnáno? sice nejsem z prahy, ale manžel tam pracuje, tak by nebyl problém dovézt ![]()
@Šája ahoj ještě ne, není problém někam dojet když to nebude 200km:-D kdyžtak pls pošly fotku a cenu:-)