Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pamatuju si doted, jak jsem si v osmem mesici chtela naivne koupit zimni boty…Bohuzel jsem si zadne nedokazala sama zapnout a vetsinu ani obout…
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat zda je to normální. Je to moje první těhotenství, 28tt. Doteď žádné bříško…az nedávno trochu vylezlo. Teď mě přijde jak kdybych byla furt prezrana, plná, pne mě kůže.. A sotva si obuju boty, jakmile se ohnu cítím takový tlak, ne přímo bolest… Je to normální?
![]()
Naprosto… ![]()
Diiiiky. Já vím že to někomu může přijít na hlavu se takhle ptát
ale tyhle problémy jsem ještě před pár dny fakt nemela ![]()
@Anonymní píše:
Diiiiky. Já vím že to někomu může přijít na hlavu se takhle ptátale tyhle problémy jsem ještě před pár dny fakt nemela
Tak jednou to začít muselo
Jsem ve 24. tt a mám to dost podobně, mám docela problém si ve vaně oholit nohy.
To ohýbání mi nevadilo, ale jela jsem jeden na kole (lazo plazo po rovině) a to bylo neprijemne. Na to pnuti kuze si taky vzpomínám, hodne si to maz, naštěstí nemam žádnou strii.
Jinak bude hur, jak rikaji ostatní, ale ber to s humorem.
Ahoj chci se zeptat zda je to normální
. Je to moje první těhotenství, 28tt. Doteď žádné bříško…az nedávno trochu vylezlo. Teď mě přijde jak kdybych byla furt prezrana, plná, pne mě kůže.. A sotva si obuju boty, jakmile se ohnu cítím takový tlak, ne přímo bolest… Je to normální?