Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s přebalovacími taškami oilily? Mám ráda jejich kabelky a teď uvažuji o koupi přebalovací tašky, ale není zrovna levná, tak abych nenalítla. Líbí se mi i třeba läsing, a ty jsou levnější ![]()
http://www.ebay.de/…310229360112
to je ona. Sehnala jsem jí tenkrát na MMB, byla nová, ale byla asi koupená v nějaké slevě, dala jsem za ní 1700. Využila jsem jí fakt hodně. A navíc nevypadala tak hrozně „maminkovsky“.
Ta je moc hezká, bylo v ní dost místa a menší kapsičky na různé drobnosti? Třeba tašky lasing jsou nafocené i jak vypadají vevnitř ale u oilily moc fotek není
ovšem nová stojí přes tři tisíce, tak nevím, jestli ta kvalita odpovídá ceně…
Nějak hodně to uvnitř členěné není. Má dvě kapsičky venku (vidět na obrázku) a pak jednu kapsu na zip. Tam jsou pak dvě menší kapsičky, které mají jakoby okraj na gumu, jsou takové pružné, a na druhé straně jedna velká síťovaná kapsa. Patří k tomu i přebal. podložka, tu jsem vůbec nepoužívala. Mně nevadilo, že ot není členěné, zase o to víc se tam toho vešlo. A já jsem toho moc netahala - nějaké ubrousky, plínku, pití, později svačinu, oběd, lžičku… a to jsem měla dvojčata.