Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nemáte někdo zkušenost s touto firmou a dřevěnými eurookny? (termíny dodání, kvalita apod.) . Moc děkuji za odpovědi
My máme od nich dřevěná okna i vchodové dveře cca 3 rok a jsme maximálně spokojeni jak s kvalitou tak termínem dodání. Kvůli izolaci jsme pro jistotu zvolili trojskla.
Ahoj, my od nich máme okna namontovaná cca měsíc. Ještě nebydlíme, takže nemůžu soudit praxi, ale co zatím víme je to, že jsou krásná (přesně taková, jaká jsme si vysnili), v baráku je ticho jako v hrobě (máme tedy trojsklo a ten silnější profil - 78), dodání přesně 7 týdnů dle smlouvy, montáž hotová za pár hodin šikovnými chlapy, kteří byli opatrní, aby někde něco neoťukli… Komunikace se všemi z firmy výborná.
Moc děkuji, my zvažujeme profil 78 nebo 92,jsem ráda za každý názor a zkušenost.
Janošika nebrat, než zaplatite vše ok, komunikace termin dodaní vše v pořadku. ale co se týče kvality a vyřizení reklamace,,, neskutečný zážitek. KOmunikace téměř žádná a termin oprav v nedohlednu
Muzu jen souhlasit s poslednim prispevkem. Od firmy Janosik jsme brali interierove dvere za vice jak 200.000. Vetsina dveri mela mensi vady, ktere pak flikovali jejich opravari na miste, po neskutecnych urgencich. Vetsinou jsme je museli uhanet, nez vubec navrhli termin, kdy se na to prijedou podivat. Pak se stalo i nekolikrat, ze ani neprijeli ani se neomluvili. Ve smlouve jsme meli penale za pozdni termin dodani. Vzhledem k tomu, ze posledni dvere (dodali je napred v jine barve, pak v jinem dezenu a pak obracene) dodali na poctvrte asi 4 mesice po domluvenem terminu, ocekaval jsem kulantni navrh penale z jejich strany. Ale svete div se, oni tomu nejak nechteji rozumet… Kazdopadne nejhorsi dodavatel nasi stavby!
My jsme nakonec vybralu firmu Okna Horký a musím říct, že veliká spokojenost, výroba a montáž oken přesně jak slíbili, samozřejmostí bylo seřízení oken po tom, co byly dodělány vnitřky celé stavby a i nyní pokud potřebujeme s něčím poradit jsou vždy ochotní a vstřícní a hlavně a to jsem měla napsat hned na začátku, cenově nepřekonatelní (eurookna, trojsklo).
Dobrý den, my máme dřevěná okna a vchodové dveře od firmy Janošík a jsme maximálně spokojeni. Všechno proběhlo bez sebemenších problémů a okna jsou krásná, máme okna block. Děkujeme obchodnímu zástupci panu Liškovi, který se o vše postaral…
Alex