Okna, která nepropustí hluk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
622
31.8.17 22:54

Okna, která nepropustí hluk

Prosím, děvčata, doporučte mi okna, která jsou nejlepší. Vím, že je dělá více firem, ale zajímají mě Vaše zkušebosti. Máme dům u frekventovane silnice a je to peklo. Diky moooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
1.9.17 06:14

My mame normalni plastaky a to u nas, cca 30m od oken hrajou kolikrat koncerty a jak jsou zavrene, neslysime nic. Na auta si myslim, ze plne staci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
1.9.17 07:58

Nejlepší asi budou ta, která mají nejlepší hodnoty tepelné a hlukové izolace. Možná by stálo za to, napsat email nějakému výrobci/prodejci s prosbou o doporučení. Ale faktem je, že hodně takových bývá tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
1.9.17 09:02

My máme okna Actual a neslyším ani štěkat našeho psa venku, ani děti, což mi občas vadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.9.17 16:25

Ahoj, hele my máme taky plasťáky sestavené tak aby nepropustili až 50 decibelů a je to znát. Máme je s nějakým protihlukovým zasklením, to nám doporučili u vekry. Docela jsem se bála že to bude stejné jako každé jiné okno, ale je fakt že když se okna zavřou je ten rozdíl fakt znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
1.9.17 21:52

Ale to my taky mame plastova okna. Mame je uz 11 let, ale asi nemame ta skla trojita a kdesi cosi… proste potrebuju vedet ktera okna nejlip tesni a maji dobra skla. Hlavne znacku potrebuju. Jinak dekuji vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5615
7.9.17 22:56

Mam okna s klasickym dvojsklem a vadi mi hluk z cesty, ktery propousteji vcetne vibraci…trepe se lustr a to bydlime 50 m od cesty :,( uvazuju o proste vymene dvojskel za trojsklo, ramy by zustaly stejne. Zkousel to nekdo a pomohlo to? Nebo jak to udelat, aby byl dobry efekt a nizsi naklady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
11.9.17 22:24
@Veveří píše:
Mam okna s klasickym dvojsklem a vadi mi hluk z cesty, ktery propousteji vcetne vibraci…trepe se lustr a to bydlime 50 m od cesty :,( uvazuju o proste vymene dvojskel za trojsklo, ramy by zustaly stejne. Zkousel to nekdo a pomohlo to? Nebo jak to udelat, aby byl dobry efekt a nizsi naklady?

Ano, presne tak. Mame dvojita klasicka okna plastova. Chci ale jen vymenit ta kridla. Doufam, ze ta trojita hluk nepropusti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.9.17 11:23

Myslím že by to asi šlo, a nemuselo by to ani stát tolik, ale já někde četla že dvojsklo je proti hluku lepší, že u trojskla může to prostřední rezonovat právě nebo tak nějak tak nevím :/ ono existuje i nějaký přímo protihlukový sklo myslím, ale to už by zas asi bylo dražší no.. zkusila bych se asi spíš zeptat tam kde jste okna kupovala jestli to nějak půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
13.9.17 08:44

A nevíte někdo jak se ta speciální protihluková okna jmenují?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
15.9.17 10:30

To bohužel teda přesně nevím, ale podle mě když si někam zajdete tak kde jste okna kupovala a prostě řeknete že chcete protihluková okna, tam by vám asi měli říct víc než já :) hlavně doufám že vám to pomůže, pamatuju si jak to bylo u nás když jsme měli ještě stará okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
19.9.17 17:11

No ja se prave ptam tady pro to, ze chci zkusenosti a urcityma zbackama. Kazd vyrobce mi bude rikat jak je to jejich okno nejlepsi a kolik dcb zachyti atd… ja bych radeji zkusenosti lidi s urcitym typem. Proto tady porad tak vyzvidam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí