Okna ve škole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.6.24 15:47

Okna ve škole

Prosím kohokoli o odpověď. Jaké máte ve vaší škole okna? Jak staré? U nás jsou roku 1997 dřevěné eurookna…nebo jak se jim říkalo. :nevim: :roll: Neskutečně táhne. V přízemí je v zimě na chodbách 15 stupňů, to se ani nezouvám. Můj močák by to nevydržel. Ve třídách je o něco tepleji. Ano, budova je stará 1931, ale věřím, že po výměně oken, by bylo daleko lépe.
Po projetí kusů republiky mám vážnou obavu, že tak zle nikde není. Nikde jsem starší okna neviděla. Děkuji za Vaše postřehy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
15.6.24 16:02

Okna jsou nová, plastová. Nikde netáhne. Ale čemu tobě ta informace o jiných školách pomůže? Jdi na nejbližší veřejné zasedání a vznes dotaz, kdy dojde k rekonstrukci budovy a výměně oken.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
15.6.24 16:16

Budova z roku 1914, donedávna stará dřevěná okna. Po boji s památkáři před pár lety vyměněna za plastová, ale ve vzhledu původních dřevěných. Teplota ve třídách se ustálila na nějakém normálu. Zato nám blbne kotel, takže v zimě jsem měla ve třídě krásných 13 stupňů, na chodbě jsem se to neodvážila měřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
15.6.24 16:30

Děti mají školu z roku 1903 a mají plastová okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
15.6.24 16:45

Nevím, jaká mají/měly okna děti ve škole. Ale doma taky máme dřevěná eurookna. Ne úplně nejmladší, družstvo už je chtělo v celém baráku měnit… ale firma přes okna na ně koukla a doporučila je jenom seřídit, že jim přijde zbytečné vyhazovat peníze za výměnu… a hele, měli pravdu. Po seřízení to je nebe a dudy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.6.24 17:43

Obrať se na zřizovatele s dotazem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat