Olej ricinový

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
16.4.13 12:21

@Elisenika ANO mám mít vyvolání a některé ženské cizí neřeším co jsi o tom myslí nebo poradit neporadí a jen mají hloupé poznámky!!! viz. předchozí nick no jinak uvidíme zatím jsem nešla do lékárny ani nic podobného tak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.13 22:38

Ja jsem si ho dala 2krat. poprve jsem mela bolesti, ale nic z toho nebylo…podruhe jsem ho vypila v 9vecer. v 5rano me vzbudily bolesti.byl to fofr.do porodky jsem dorazila v pul 8 a v 8:31 byla mala venku.ja bych do nej sla znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
20.4.13 09:47
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.2.14 14:54

Ahoj ja prenasim teda teprv 3 dny ale doktor rikal ze cipek mam porad 1,5 a jsem zavrena a ze hlavicka naleha uz me vse boli a mala se tam tak mrska az to nekdy boli.
Chci se zeptat na ten ricinovi olej segra mi ho doporucuje ze ji pomohl ale trosku se ho bojim kdyz na lahvicce pisou ze se nesmi vnitrne pouzit
Jakou mate skusenost bojim se zbytecne?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.2.14 14:56

@l.duskova jasně, jen si dej, at´tvé miminko v tobě trpí stejně, jako budeš po tom trpět ty. Hlavně, že už bude venku :mrgreen:
Apropos- Ta diskuse někde začíná, co takhle si pročíst, co tu už psáno bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.2.14 15:09

No a tysi nejak prijemna co takhle neodepisovat kdyz mas spatnou naladu :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.2.14 15:30

@l.duskova já nemám špatnou náladu, jen občas nechápu naivitu a hloupost některých lidí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.7.14 09:26

Určitě za mě velké ANO

U mě to parádně zabralo!!

Přenášejícím – resp. potermínovým maminkám můžu za sebe vřele doporučit. Zachránilo mě to před vyvoláváním. Porod byl nádherný, rychlý a bezbolestný. Měla jsem 1. termín 12.6.2014 a 2. termín 14.4.2014. Chtěli abych přijela na vyvolání a k hospitalizaci 11 den po 1. termínu. Naštěstí mi těsně předem volala kamarádka, že její známé pomohl koktejl s ricinovým olejem, tak jsem to také zkusila. Dala jsem plnou polévkovou lžíci ricinového oleje, meruňkovou marmeládu naředěnou vodou na cca 330ml a půl panáka slivovice. Vypila jsem to 23.6.2014 v 11:30h. Asi v 18:00h jsem šal na WC, ale žádné bolesti břicha, jen jsem se tak normálně vyprázdnila, žádný průjem či něco podobného. Pak nic, tak jsem si říkala, že asi smůla, že jsem odolná a nic mi nezabere a ráno budu muset na vyvolání do porodnice.Ale četla jsem v příspěvku, že to někomu zabralo až v noci, tak jsem ještě chtěla přes noc počkat. V 22:00h mi začala 1. kontrakce, začaly se vracet hned po 10timinutách, ale byly mírné, ale pravidelné. Na radu PA jsem si dala 30min. sprchu, kontrakce pozvolna sílily, ale sprcha byla moc příjemná a vždy je zmírnila, pak jsme vyjeli hned do porodnice – cca 40minut jízdy. To už byly kontrakce po cca 5timinutách, ale snesitelné a na příjmu v 0:10 h jsem byla už na 8cm otevřená, natočily mi monitor, píchli vodu a hned jsem tlačila – na 1 kontrakci se mi malej narodil – 4890kg a 56cm. Celý porod proběhl jako sen. Myslím, že to bylo tím olejem, jak tu někdo již zmínil, porod byl o hodně příjemnější. Abych upřesnila rodila jsem už po třetí a všechny děti jsem měla nad 4kg. Ale takovýhle porod bych si nedokázala představit ani ve snu. Podle mě to tělo bylo celkově nějak uvolněné, protože šlo všechno vysloveně jako po másle – tedy spíš po oleji :-) Rozhodně se toho nebojte a běžte do toho, nic to není a věřím, že to hodně pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí