Omdlévaní v noci, těhotenství

1237
4.11.17 11:25

Omdlevani v noci, těhotenství.

Ahoj holky,
jsem v 18tt, někdy od 6tt se mi motá hlava, často mě bolela, sem tam jsem skoro omdlela. Šla jsem mudr. ta mi udělala odběry, byli v pořádku. Poslala mě k fyzioterapeutce, že asi krční páteř. Začala jsem tedy cvičit a musím říct, že se to zlepšilo. Jenže včera v noci jsem otevřela oči, najednou se mi udělalo, mdlo, špatně, černo před očima, asi jsem omdlela. Stalo se to některé z vás? Nevím jestli letět k mudr. zas… jinak tlak mám pokaždé ukázkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
4.11.17 11:35

Je možné, že jak dítě roste a tím se mění zátěž na vaši páteř, tak že se to zase někde rozhodilo.

Zašla bych zase za tou fyzioterapeutkou a je možné, že se tam budete muset objevit ještě párkrát, jak se bude vaše tělo měnit a upravovat případné cvičení na aktuální zátěž a místo těžiště.

Plus bych k tomu zkusila přidat nějakou těhotenskou jógu. Výhodou je, že když vás tohle donutí cvičit opravdu poctivě, tak vás pak v závěrečných týdnech budou záda bolet méně, může to usnadnit porod a především následné vracení těla do původního tvaru.

Plus bych teda s tou fyzioterapeutkou probrala tvar vhodného polštáře, jestli náhodou není něco, co by podobným věcem bránilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
4.11.17 11:46

@Lucius08 měla podobně, celé druhé těhotenstvi jsem dlouho nevydržela na zádech, i při vyšetření utz. v poradně jsem musela dělat přestávky a přetočit se na bok :nevim:
Gynekoložka říkala, že je to normalní, jak děloha roste a tlačí na páteř, atd. :hug:

• Citovat
  • Upravit
5837
4.11.17 11:52

@Lucius08 při ležení na zádech mi děti tlačily na břišní tepny a omdlévala jsem, ale v 18 týdnu, ten plod není tak veliký, i když možné je všechno. Mě to řekli až někdy ve 28týdnu, že děti, děloha, tlačí ne cévy, tak jsem omdlívala snad všude :roll: i u ultrazvuku jsem myslela, že nepřežiju, nenapadlo mě požádat, zda se můžu otočit, tak jsem držela, potila se, černo před očima…
Tohle omdlívání popřípadě motání hlavy bývá od krční páteřě, ale taky od stresu-velkého psychického vypětí(to se stalo mi, motání hlavy a omdlení ve spánku)…ale píšeš, že už jsi řešila krční páteř, tak je velká pravděpodobnost, že to bude tím. Tím těhotenstvím to může být jen horší, přece jenom hormony ovlivňují snad vše. Takže řeš krční páteř a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
4.11.17 12:05

Děkuji, já už asi úplně blbnu, čím jsem starší a mám víc děti, tak mam strach o všechny i o sebe, za vším hned vidím nějakou rakovinu, nádor… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
4.11.17 12:13

Děkuji, já už asi úplně blbnu, čím jsem starší a mám víc děti, tak mam strach o všechny i o sebe, za vším hned vidím nějakou rakovinu, nádor… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
4.11.17 12:16

@Lucius08 a tlak kontrolovali? Ta hlava muze byt i ze zvyseneho tlaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
4.11.17 12:34

Magnesolv. Jinak ja také omdlela před týdnem a zjistili mi anemii - mslo zeleza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
4.11.17 12:53

@Lucius08 - nech si zkontrolovat i ten tlak. Dělají se mi závratě z nízkého tlaku. A to černo před očima, člověk přestává slyšet a omdleva… odpovídá nízkému tlaku. Pokud je v pohodě, můžou to být zada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
4.11.17 17:18

Tlak mám vždy dobrý. Záda prej mám blokadu 2-3 obratle ale nijak velkou…možná z toho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí