Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, chci se zeptat začínám nově užívat omeprazol skrz příznaky refluxu, pálení žáhy, pocit něčeho zaseknutého v krku, a divný pocit celkové v ústech a občas kašlání. Může to být cokoliv ale už to trvá od září, s tím že to přestává a pak vrací, tak jdu vyzkoušet omeprazol, jinak potom k té doktorce no
Chci se zeptat jestli nevadí když se mi trochu tobolka v puse rozpustí nežvýkam ji ale mám problém s polykáním tvrdých tobolek a to velký, dusím se tím vždy. Už jsem ji spolkla ale teď mám pocit že prostě cítím jak mi to tím prochází a opět něco zaseknutého v tom jícnu je to normální? Bojim se že to tím že jsem to nezapila hned nebude fungovat jsem strašnej stresaš
Vykašli se na pokusy s léky a jdi na gastro! Tohle potřebuje pořádný vyšetření a vzhledem k tomu, že jedna z možných diagnóz je onko onemocnění, tak to spěchá.
Nemá se naopak Omeprazol rozpustit v ústech? Užívala to babička - ale měla toho tolik, že si to nepamatuju přesně. Přečti příbalový leták!
@Janli Tak tam mě nedonutí absolutně nikdo, na gastro, je mi 17 let a takovej zážitek opravdu nepotřebuji zažít. Všude tady se straší s gastrem a s rakovinama, přitom všem v mým okolí dělali jen odběry krve a sono. Navíc rakovinu nemám žalůdek ani břicho mě nebolí, pouze mám pocit něčeho zaseknutého v krku a občas pálení žáhy, ale dodržuji stravu a nepáli to
@ibis píše: Více
Slabší je bez lékařského předpisu, taky jsem si ho kupovala.
Myslím, že máš dost zkreslené představy o tom, co je velká tobolka. Omeprazol fakt ne. Možná bys měla vyhledat psychologa.
@denyy582 píše: Více
Proč by na gastru řešili jen rakovinu? V tvrm věku se rády spouští autoimunitní choroby, navštiv alespoň svého pediatra.
@KarlKarlson píše: Více
On je nesmysl i to, že všem z jejího okolí jen vzali krev a dělali sono. To bych chtěla vidět.
@lucad77 píše: Více
Tak věřím, že tím začali. Ovšem nevěřím, že tak i skončili a ještě všem tedy asi i diagnostikovali rakovinu, nebo jak to mám chápat ![]()
to jo, zrovna pri gastro problémech jsou slušně velký antibiotika
Ještě mě teda fascinuje, že si děvče umí najít, že by se jí mohl hodit omeprazol, ale není si schopná zjistit, co dělá gastroenterologie.
@KarlKarlson píše: Více
Tak to zase není tak těžký když to dávají v reklamách.
@Alinois2 píše: Více
Omeprazol je v reklamách? Pro Kristovy rány, takže gastraře čeká epidemie zanedbaných zánětů, nádorů a bůhví čeho, protože babičky budou sypat omeprazol. Super. Se snad budu muset na televizi podívat, abych zjistila, co všechno se dneska inzeruje ![]()