Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Z toho by jeblo už i normálnímu. Byl jsem i na Czechteku, Bartoš tam byl určitě taky. Lidé na Lsd tam chodili nazí, ale takovouhle bizarnost si tam snad neuměl představit nikdo.
Proč tomu dávaj tak strašidelná jména. Omikron?! Kdyby se to jmenovalo Kejchavej šmudla no. 7, tak je to akorát k smíchu.
A co ten Zeman? Vždyť už se nám smějou od BBC až po Čínu. To chce whiskey ![]()
@Sadman omikron je název písmene, a zní to spíš legračně než strašidelně,
jo a v cizině se nám smějí už rok a půl, to jo, to souhlas - už jen ty výměny ministrů zdravotnictví - a pak to pokračovalo fraškou na x dějství
Omikron je řecké písmeno, stejně jako delta
sem zvědavá co bude, až jim dojde řecká abeceda
jinak to snad nemá smysl komentovat, já mám pocit, že náš prezident už je k smíchu i bez zavírání do akvárka.
@cecetka píše:
Zaprdene Cesko nikoho nezajima
Cesi meli odjakživa jako národ nizke sebevedomi. Skoda.
Divila by ses kolik zpráv proběhlo za covid jak v USA tak třeba ve Švýcarsku a Anglii. Fakt to jelo. A ani se nedivím. ![]()
@Sadman Prezident je mezinárodní ostuda. Minimálně za poslední dva roky. Na tu funkci už nestačí, může mít první známky stařecké demence. Když nemá soudnost on, měli by ji mít jeho blízcí. Nechápu, jak jeho manželka dovolí, aby její milovaný muž byl vystaven takové potupě. A je mi líto i jeho. Místo aby v nemoci odpočíval s nohama nahoře, musí pracovat.
Nové mutace se musí odlišit a jak se která jmenuje je mi jedno.
Co se týká prezidenta, tak mě dokáže stále překvapit. Vždy, když už si myslím, že je finiš, on to ještě o level vyšperkuje
Jeho manželka se s ním nenudí ![]()
A jestli bude kandidovat na příštího prezidenta Babiš, budeme vesele pokračovat v bizáru dalších x let
@Kriss Tina píše:
Omikron je řecké písmeno, stejně jako deltasem zvědavá co bude, až jim dojde řecká abeceda
jinak to snad nemá smysl komentovat, já mám pocit, že náš prezident už je k smíchu i bez zavírání do akvárka.
Budou používat řecké bohy, takže přijde na řadu mutace Apollon a Artemis.
@Alladina píše:
Budou používat řecké bohy, takže přijde na řadu mutace Apollon a Artemis.
Tak to se těším, až po Diovi přijde Áres, to bude kotel.
@Sadman píše:
Tak to se těším, až po Diovi přijde Áres, to bude kotel.
Ares bude dřív, půjdou podle abecedy.
@Sadman píše:
Z toho by jeblo už i normálnímu. Byl jsem i na Czechteku, Bartoš tam byl určitě taky. Lidé na Lsd tam chodili nazí, ale takovouhle bizarnost si tam snad neuměl představit nikdo.
Proč tomu dávaj tak strašidelná jména. Omikron?! Kdyby se to jmenovalo Kejchavej šmudla no. 7, tak je to akorát k smíchu.
A co ten Zeman? Vždyť už se nám smějou od BBC až po Čínu. To chce whiskey
Omikron proto, že další písmeno řecké abecedy je Xí, jenomže to muselo býti vynecháno, aby se neurazil Si.