Omlazení intimní partie

Anonymní
7.3.26 23:11

Omlazení intimní partie

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli začínáte pociťovat změnu intimních partiích po třicítce? Nejvíc mě trápí kůže kolem, už není tak napnutá a zdá se mi povadlá.. zkouším teď nějaké krémy a uvažuji nad neinvazivním laseru.. máte někdo zkušenosti? Ja vím, že možná řeším blbosti, ale ja tam vidím změnu a popravdě se tím trápím a strašně se stydím. Není to moc, ale změna tam je..Hlavně když se třeba myju a dám si jednu nohu na vanu nahoru, tak vidím, že ta kůže je povislá a nebo když si sednu, tak se mi úplně skrčí. Samozřejmě když dám nohy od sebe tak je to celkem v pohodě, ale jde vidět, že už není tak napnutá a je mírně vrásčitá..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1744
8.3.26 01:05

Je mi 35 a nepozoruji nic. Je furt stejná. Ale ono to bude hodně o tom, zda žena rodila a jakou má genetiku… Každopádně to jednou přijde, že na mě všechno začne tak nějak viset. Patří to k životu a jenom blázen čeká, že ženská, které táhne na čtyřicet, bude vypadat jako dvacítka… Já sama za sebe bych neviděla důvod cokoliv podstupovat (já ale nefandím ani nejrůznějším plastikám a výplním), ale jestli vás to opravdu tak trápí a máte peníze navíc, tak asi proč do toho nejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33530
8.3.26 07:04
@Anonymní píše: Více

Tak logicky, věkem kůže ochabuje. Ale po třicítce? Bude mi pade, a nic takového nepozoruju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17292
8.3.26 07:28
@arinecka píše: Více

Pádě? 8o Občas Tě čtu a přijdeš mi tak 35 max :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33530
8.3.26 07:35
@azaleila píše: Více

No jo, je to tak :mrgreen: Ale duchem jsem mladá, to je jasný. Vůbec si tedy nepřipadám stará, takovej věčnej puberták no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17292
8.3.26 07:38
@arinecka píše: Více

No právě :mrgreen: “po písmenkách vypadáš mladě” :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
8.3.26 08:10
@Anonymní píše: Více

Kolem padesátky nepociťuju nic zvláštního. Nikde mi nic neplandá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.26 09:20

Děti zatím nemám, mám vztah, akorát mám staršího přítele a na sex moc není, teď je to rok co jsme spolu nespali.. ja se teď úplně zablokovala a chci odejít, je možné, že když dlouho nemate sex nebo ho nemáte pravidelně, tak to může mít vliv dole? Je pravda, že jsem teď i hodně zhubla a mám v plánu ještě hubnout.. tak ja budu doufat, že se to upraví.. hubla jsem postupně a ne z úplně velké váhy, že bych byla hodně obézní.. a dole se mi to zdá pořád stejné i když jsem měla kila navíc.. jen jsem si všimla, že není tak napnutá a kůže mi šla lehce dolu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa