Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je mi 35 a nepozoruji nic. Je furt stejná. Ale ono to bude hodně o tom, zda žena rodila a jakou má genetiku… Každopádně to jednou přijde, že na mě všechno začne tak nějak viset. Patří to k životu a jenom blázen čeká, že ženská, které táhne na čtyřicet, bude vypadat jako dvacítka… Já sama za sebe bych neviděla důvod cokoliv podstupovat (já ale nefandím ani nejrůznějším plastikám a výplním), ale jestli vás to opravdu tak trápí a máte peníze navíc, tak asi proč do toho nejít?
@Anonymní píše: Více
Tak logicky, věkem kůže ochabuje. Ale po třicítce? Bude mi pade, a nic takového nepozoruju ![]()
@arinecka píše: Více
Pádě?
Občas Tě čtu a přijdeš mi tak 35 max ![]()
@azaleila píše: Více
No jo, je to tak
Ale duchem jsem mladá, to je jasný. Vůbec si tedy nepřipadám stará, takovej věčnej puberták no.
@Anonymní píše: Více
Kolem padesátky nepociťuju nic zvláštního. Nikde mi nic neplandá.
Děti zatím nemám, mám vztah, akorát mám staršího přítele a na sex moc není, teď je to rok co jsme spolu nespali.. ja se teď úplně zablokovala a chci odejít, je možné, že když dlouho nemate sex nebo ho nemáte pravidelně, tak to může mít vliv dole? Je pravda, že jsem teď i hodně zhubla a mám v plánu ještě hubnout.. tak ja budu doufat, že se to upraví.. hubla jsem postupně a ne z úplně velké váhy, že bych byla hodně obézní.. a dole se mi to zdá pořád stejné i když jsem měla kila navíc.. jen jsem si všimla, že není tak napnutá a kůže mi šla lehce dolu..
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli začínáte pociťovat změnu intimních partiích po třicítce? Nejvíc mě trápí kůže kolem, už není tak napnutá a zdá se mi povadlá.. zkouším teď nějaké krémy a uvažuji nad neinvazivním laseru.. máte někdo zkušenosti? Ja vím, že možná řeším blbosti, ale ja tam vidím změnu a popravdě se tím trápím a strašně se stydím. Není to moc, ale změna tam je..Hlavně když se třeba myju a dám si jednu nohu na vanu nahoru, tak vidím, že ta kůže je povislá a nebo když si sednu, tak se mi úplně skrčí. Samozřejmě když dám nohy od sebe tak je to celkem v pohodě, ale jde vidět, že už není tak napnutá a je mírně vrásčitá..