Omylem jsem podepsala smlouvu a stále studuji
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Omylem jsem podepsala smlouvu a stále studuji
Dnes jsem podepsala pracovní smlouvu a hned jak jsem dorazila domu mi došlo, že jsem oficiálně neodešla ze školy. Nechodím tam už přes měsíc a půl a hloupě jsem na to zapomněla a hledala si práci a hned co jsem se začala radovat z nové práce tak mě to přešlo. Co se sociálním a zdravotním pojištěním? Když dám ukončení studia zítra tak jsem četla, že od toho dne už mi škola neplatí, ale nevím, nevyznám se v tom a je mi hrozně, že jsem si to ted zavařila. Prosím o radu nebo jestli se to dá nějak v pohodě vyřešit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jak když si nebyla jistá jestli nemám dluh když jsem nepracovala tak jsem si volala na pojišťovnu a tam mi řekli jestli dlužím nebo ne ![]()
- Citovat
- Upravit
Nic se neděje. Může pracovat na smlouvu i při škole. Pokud jsi stále student, tak ukonči studium a jdi pracovat a je to. Pokud statut studenta už nemáš, zjistit si sociální a zdravotní. Už je po pololetí, tak jestli ti to neukončili sami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ashthegoat jak se dá „omylem“ podepsat smlouva a „zapomnět“, že jsem měsíc a půl nebyla ve škole? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Hledala si práci a než jí našla, tak dál fiktivně studovala, aby měla placené sociální a zdravotní
lepší než ÚP, žádné povinné schůzky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Tak neujela mi ruka a “omylem“ jsem podepsala smlouvu. ![]()
Nechodila jsem do školy a mezitím co jsem lenošila jsem zakopla o práci, a tak jsem si řekla, že ji beru a pak jsem přišla domu a realita si mě našla a hned na to tohle diskuzní forum a pak pan chytrý stinga, který mohl tenhle stupidní dotaz ignorovat, ale holt jsem tu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše: Více
Děkuji moc. Nene já se sama snažila odejít ze školy mnohokrát a oni mi stále opakovali at tomu dám šanci a tak dále. Mě to už bylo pak blbé pořád opakovat (ano moje chyba). Ale tak jsem si nakonec řekla, že už o to žádat pořád nebudu a jednou mě vyhodit musí no a nevyhodili a jsem zde, ale uklidnilo mě to, že jsem až ted zjistila, že mohu studovat a pracovat na smlouvu zárověn. Ještě jednou děkuji moc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beruska999999 píše: Více
Děkuji.
![]()
Ve dvaceti zjistit tenhle fakt…
no stydím se, ale vděčná jsem neskutečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše: Více
Děkuji moc ![]()
Já bych se nejraději zahrabala, že jsem to do ted nevěděla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ashthegoat píše: Více
Kliiiid…ja to zjistovala az ve 25 (do te doby jsem studovala a jen brigadnicila) a ziju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ashthegoat píše: Více
Tak lidi si tyhle informace většinou shánějí až ve chvíli, kdy je potrebujou, co vím, tak tyhle věci se ve školách běžně neučí a málokterý student se zajímá o pojištění, daně atak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit