Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chtěla bych část kuchyně vymalovat omyvatelnou barvou. Na trhu jich je spousta, u kterých je napsáno „omyvatelná“, ale já potřebuji, aby šla opravdu umýt, když mi ji děti zašpiní (rukou od čokolády, kečupem ap.), případně na ni vezmou pastelky (ne že bych jim to dovolovala, ale znáte to).
Takže by bylo fajn, kdybych mohla trochu přitlačit houbičkou a přitom nesmyla i barvu. Máte někdo takovou, kterou byste mi doporučili? Děkuji
Omyvatelné jsou ty barvy, které jsou na bázi emailu. Oosbně máme zkušenosti s omyvatelnou barvou firmy Dulux, a to jak v kuchyni, tak v koupelně místo obkladů. Mohu jen doporučit.
Děkuji! Na tu barvu Dulux jsem se dívala a podle toho, co píšou, se mi taky líbila nejvíc. Tak do ní asi pujdeme ![]()
Zkušenost nemám, ale v časopisech o bydlení doporučují Dulux.
@Daduka píše:
Děkuji! Na tu barvu Dulux jsem se dívala a podle toho, co píšou, se mi taky líbila nejvíc. Tak do ní asi pujdeme
Ještě jedna věc, oni mají dva typy, v OBI nám prodejce nabízel tu levnější, že ta druhá je moc drahá, tak jsme se zeptali, o kolik a ta malá plechovka (malá nám stačila na kuchyň, i na celou koupelnu) se lišila řádově asi o tři stovky.. Takže jsme si koupili tu dražší, pro kterou jsme šlí (myslím, že je to Diamond Eggshell), a spokojenost veliká.
Super, díky všem za reakce
Koukám, že Dulux to vyhrál na celé čáře ![]()
Ahoj holky, teď se mi do ruky dostala pixle omyvatelné barvy od Mapei. Nikdy jsem to nechtěla ale když už ji mám a zadarmo… máte někdo zkušenosti?
Oživuji diskuzi, kdo má prosím místo obkladů za varnou deskou atd. jen omyvatelnou barvu? Jakou máte? Děkuji!