Omyvatelná barva do kuchyně

1166
4.12.13 22:26

Omyvatelná barva do kuchyně

Ahoj, chtěla bych část kuchyně vymalovat omyvatelnou barvou. Na trhu jich je spousta, u kterých je napsáno „omyvatelná“, ale já potřebuji, aby šla opravdu umýt, když mi ji děti zašpiní (rukou od čokolády, kečupem ap.), případně na ni vezmou pastelky (ne že bych jim to dovolovala, ale znáte to). :D Takže by bylo fajn, kdybych mohla trochu přitlačit houbičkou a přitom nesmyla i barvu. Máte někdo takovou, kterou byste mi doporučili? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20155
4.12.13 22:46

Omyvatelné jsou ty barvy, které jsou na bázi emailu. Oosbně máme zkušenosti s omyvatelnou barvou firmy Dulux, a to jak v kuchyni, tak v koupelně místo obkladů. Mohu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
4.12.13 22:48

Děkuji! Na tu barvu Dulux jsem se dívala a podle toho, co píšou, se mi taky líbila nejvíc. Tak do ní asi pujdeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
4.12.13 22:55

Dulux :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
4.12.13 23:10

Zkušenost nemám, ale v časopisech o bydlení doporučují Dulux.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
5.12.13 08:30
@Daduka píše:
Děkuji! Na tu barvu Dulux jsem se dívala a podle toho, co píšou, se mi taky líbila nejvíc. Tak do ní asi pujdeme :palec:

Ještě jedna věc, oni mají dva typy, v OBI nám prodejce nabízel tu levnější, že ta druhá je moc drahá, tak jsme se zeptali, o kolik a ta malá plechovka (malá nám stačila na kuchyň, i na celou koupelnu) se lišila řádově asi o tři stovky.. Takže jsme si koupili tu dražší, pro kterou jsme šlí (myslím, že je to Diamond Eggshell), a spokojenost veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
5.12.13 09:17

Super, díky všem za reakce :kytka: Koukám, že Dulux to vyhrál na celé čáře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
23.2.18 11:10

Ahoj holky, teď se mi do ruky dostala pixle omyvatelné barvy od Mapei. Nikdy jsem to nechtěla ale když už ji mám a zadarmo… máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
6.10.20 21:13

Oživuji diskuzi

Oživuji diskuzi, kdo má prosím místo obkladů za varnou deskou atd. jen omyvatelnou barvu? Jakou máte? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný