Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, prosím o radu. neustále bojuju se zápachem z čalouněného gauče. Sedá na něj totiž páchnoucí osoba, která k nám chodí na návštěvu. nechci řešit, jak jí to říct, ale jak odstranit zápach. Ocet ne, nesnáším ho. Děkuju
Na noc posypat silnou vrstvou jedlé sody, ráno vysát. Soda absorbuje dobře pachy, sama není nijak cítit.
Počkám si na odpověď, řeším stejný problém.
prosím o zachování anonymity, chodí sem příbuzná a zná můj nick. Děkuji.
Naznačovali jsme, před danou osobou otevřeme oči. Manžel to té smrdící osobě taktně řekl na rovinu a nic..prstě nic…chodí tčeba tři týdny v jednom oblečení a protože trpí inkontinencí, tak to je fakt puch…
Před onou návštěvou dát na gauč potah a ten po návštěvě vyprat? s čištěním nevím neustále bojuju s poblitým gaučem manžel tvrdí že cítit nejde já ho cítím ![]()
Co ten vanish na koberce, takovy ten prasek? Hodne to voni.
Priste bych po toho cloveka dala igelit.
Smradlavou návštěvu posypat dostatečnou vrstvou kuchyňské sody a potom vyluxovat
V DM prodávají v rozpračovači „osvěžovač textilií“, tak zkus ten. Stojí do 30,– Kč. Ale pak bych asi na gauč dala pratelnou deku. ![]()
@cizova píše:
Před onou návštěvou dát na gauč potah a ten po návštěvě vyprat? s čištěním nevím neustále bojuju s poblitým gaučem manžel tvrdí že cítit nejde já ho cítím
Taky to tak řeším, s tím potahem.
Já stejně bojuju se synem, kterej se učí na nočník, a občas mu to ujede někde jinde, takže máme potah neustále, jen je střídám. ![]()
@Clarkia píše:
Taky to tak řeším, s tím potahem.Já stejně bojuju se synem, kterej se učí na nočník, a občas mu to ujede někde jinde, takže máme potah neustále, jen je střídám.
díky, něco vyzkoušim. Kde se koupí pratelný potah?
@medvidekpu píše:
díky, něco vyzkoušim. Kde se koupí pratelný potah?
Třeba v Ikei. ![]()
V DM i prodavaji ve spreji dezinfekci i s pomerne slusnou vuni. Zabijes dve mouchy (hodne bakterii) a zaroven budes mit i provoneny gauc.
@medvidekpu já sem nakoupila několik fleesových dek a ty střídám
Já potřebuju vyřešit fleky i zápach na gauči.Moc prosím o radu.