Čím odstranit zápach z pohovky?

81
4.12.13 11:45

čím odstranit zápach z pohovky?

Ahoj holky, prosím o radu. neustále bojuju se zápachem z čalouněného gauče. Sedá na něj totiž páchnoucí osoba, která k nám chodí na návštěvu. nechci řešit, jak jí to říct, ale jak odstranit zápach. Ocet ne, nesnáším ho. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prilezitostna
4.12.13 11:48

Na noc posypat silnou vrstvou jedlé sody, ráno vysát. Soda absorbuje dobře pachy, sama není nijak cítit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.13 11:48

Počkám si na odpověď, řeším stejný problém. :zed: :zed: prosím o zachování anonymity, chodí sem příbuzná a zná můj nick. Děkuji.

Naznačovali jsme, před danou osobou otevřeme oči. Manžel to té smrdící osobě taktně řekl na rovinu a nic..prstě nic…chodí tčeba tři týdny v jednom oblečení a protože trpí inkontinencí, tak to je fakt puch…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.13 11:49

Ježiš, nemělo být oči, ale okno :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3409
4.12.13 11:50

Před onou návštěvou dát na gauč potah a ten po návštěvě vyprat? s čištěním nevím neustále bojuju s poblitým gaučem manžel tvrdí že cítit nejde já ho cítím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35956
4.12.13 11:50

Co ten vanish na koberce, takovy ten prasek? Hodne to voni.
Priste bych po toho cloveka dala igelit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
4.12.13 11:51

Smradlavou návštěvu posypat dostatečnou vrstvou kuchyňské sody a potom vyluxovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
4.12.13 12:10

V DM prodávají v rozpračovači „osvěžovač textilií“, tak zkus ten. Stojí do 30,– Kč. Ale pak bych asi na gauč dala pratelnou deku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.12.13 12:11
@cizova píše:
Před onou návštěvou dát na gauč potah a ten po návštěvě vyprat? s čištěním nevím neustále bojuju s poblitým gaučem manžel tvrdí že cítit nejde já ho cítím :nevim:

Taky to tak řeším, s tím potahem.

Já stejně bojuju se synem, kterej se učí na nočník, a občas mu to ujede někde jinde, takže máme potah neustále, jen je střídám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
4.12.13 12:21
@Clarkia píše:
Taky to tak řeším, s tím potahem.Já stejně bojuju se synem, kterej se učí na nočník, a občas mu to ujede někde jinde, takže máme potah neustále, jen je střídám. :roll:

díky, něco vyzkoušim. Kde se koupí pratelný potah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
4.12.13 12:26
@medvidekpu píše:
díky, něco vyzkoušim. Kde se koupí pratelný potah?

Třeba v Ikei. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.13 13:20
@Peafowl píše:
Smradlavou návštěvu posypat dostatečnou vrstvou kuchyňské sody a potom vyluxovat
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
4.12.13 13:24

V DM i prodavaji ve spreji dezinfekci i s pomerne slusnou vuni. Zabijes dve mouchy (hodne bakterii) a zaroven budes mit i provoneny gauc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
4.12.13 13:25

@medvidekpu já sem nakoupila několik fleesových dek a ty střídám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
12.1.19 21:25

Já potřebuju vyřešit fleky i zápach na gauči.Moc prosím o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný