On-line práce operátora?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jednoduchý základní pravidlo - jestli to vypadá až moc dobře je to podvod.
Jestli myslíš operátora jako člověka z call centra co sedí u telefonu a buď aktivně volá nebo pasivně přijímá hovory, taková práce jde dělat z domova a dá se najít, ale určitě budou všude chtít nějaké osobní zaučení v kanceláři a pár dnů/týdnů práce pod dohledem.
U toho tvého popisu mě děsí ta extrémní flexibilita - 2-40 hodin týdně. To pro zaměstnavatele není výhodné a byl by to pro mě první varovný bod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, co je to za firmu, jak vypada nabídka, kde si to nasla. Prověřuj. Projeď firmu googlem, to mnohé napoví.
Ja za covidu delala operatora z domova, školení i vse ostatní online, krasna práce ![]()
Jak je psáno, 2-40 hodin je zvláštní. Aby drzeli zamestnance, i kdyby na dohodu, se vsemi opletackackami, a pak jsi pracovala deset hodin do mesice, to se nikomu nevyplatí tě ani proskolit.
My tehdy myslim meli minimalne 10 hodin týdně, a pak se to i zvedalo, pokud si pamatuji.
Pokud mas perfektni nemcinu i anglictinu, mela bych pro tebe job na full home office (pro renomovanou firmu, zadny podvody), po dukladnem dvoumesicnim zaškolení
kdybys mela zajem, tak klidně napiš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevím o jakou přesně pozici máš zájem. Já jako studentka, je to pár let, jsem seděla 14 dní v call za jednoho operátora. Bylo nás v kanclu víc. Když pominu to, že jsem byla hodnocena podle počtu uzavřených smluv a většinou se dovolala už přexdnasxraným (pardon za x) lidem, tak jsem schytala držkovou od nich a potom začla být nesnesitelná šikana od vedoucí call centra, že nemám výsledky a že m nahánět a otravovat lidi. Sekla jsem s tím ve chvíli, kdy se mi tam rozbrečel starý děda, že ho operátor dostal do finanční tísně pro hloupost a co po něm ještě chci. Zvedla jsem se a odešla středem. Výplata byla za 14 dní 1000 Kč…a do toho mohu zahrnout náklady na dojíždění, takže jsem slušně prodělala…no zkusenost dobrá. Ale raději bych šla do fabriky za pás, než se k tomuto vrátila. Už po týdnu jsem toho měla plné zuby.
Prosím o anonym.
- Citovat
- Upravit
@Mar__tanka1983 děkuju moc za nabídku, ale mě se líbila ta flexibilita, stále totiž studii celkem intenzivně🙈
- Citovat
- Upravit
Podle me to bude placené od počtu prodeju/uzavřených smluv, proto ta flexibilita.
To ne každému vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
chci pracovat a vidělat si nějaké peníze formou on-line. Narazila jsem na online operátor z domu. Co jsem z webu pochopila, tak mužů pracovat 2 i 40 hodin týdně.
Nemáte s tím někdo zkušenosti? Myslím s podobnou formou výdělku. Jak poznám ze jde o fake? Nebo neznáte nějaké další formy on-line výdělku?
Děkuji
s pozdravem