Tipy na práci, mám skončit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Končím brigádu, jak jim to mám říct?
Zdravím, měsíc dělám v supermarketu a čím dál víc mě to štve. Práce je v pohodě, už hledám podobnou, ale jinde. Je to kvůli pár lidem tam, ale taky kvůli tomu, že na příští měsíc to vypadá že nebudu mít skoro žádné směny.
Chci začít nanovo už s nějakými zkušenostmi někde, kde to bude (snad) příjemnější.
Musím to jako brigádnice říct s nějakým předstihem? Nejraději bych dosloužila tento týden a pak už nepřišla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Řekni to normálně své nadřízené, je to potreba písemně ukončit. Nikdo se tě nebude ptát, proč končíš. Brigádníci přijdou a odejdou. Ale moc dlouho jsi teda nevydržela.
- Citovat
- Upravit
@LiduNe tak nevydržela, jde o to že mi nedají skoro žádné směny a nemůžu zároveň dělat v jiném supermarketu, protože je to konkurence ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 právě že na příští měsíc už žádné směny naplánované nemám, prý že zatím nic pro mě nemají. A to ještě nabírají nové brigádníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bb774 píše: Více
Tak můžeš se s nimi dohodnout na ukončení k jinému datu. Nebo bych dala výpověď a šla dělat jinam. Na nějakou konkurenci u brigády bych se z vysoka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle sem psala tehdy i ta Lilale. Dali ji DPP a nenaplanovali zadne smeny, ze nemaji praci pro ni. Ale brigadniku prijimaji bambilion.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit