Tipy na práci, mám skončit?

10
27.6.24 17:01

Končím brigádu, jak jim to mám říct?

Zdravím, měsíc dělám v supermarketu a čím dál víc mě to štve. Práce je v pohodě, už hledám podobnou, ale jinde. Je to kvůli pár lidem tam, ale taky kvůli tomu, že na příští měsíc to vypadá že nebudu mít skoro žádné směny.
Chci začít nanovo už s nějakými zkušenostmi někde, kde to bude (snad) příjemnější.
Musím to jako brigádnice říct s nějakým předstihem? Nejraději bych dosloužila tento týden a pak už nepřišla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LiduNe
27.6.24 20:47

Řekni to normálně své nadřízené, je to potreba písemně ukončit. Nikdo se tě nebude ptát, proč končíš. Brigádníci přijdou a odejdou. Ale moc dlouho jsi teda nevydržela.

• Citovat
  • Upravit
10
27.6.24 20:51

@LiduNe tak nevydržela, jde o to že mi nedají skoro žádné směny a nemůžu zároveň dělat v jiném supermarketu, protože je to konkurence :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
27.6.24 21:03
@Bb774 píše: Více

Tak jo no.

• Citovat
  • Upravit
35826
27.6.24 21:16

U dohod je 15 denní výpovědní lhůta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.6.24 21:27

@JancaS84 právě že na příští měsíc už žádné směny naplánované nemám, prý že zatím nic pro mě nemají. A to ještě nabírají nové brigádníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35826
27.6.24 21:38
@Bb774 píše: Více

Tak můžeš se s nimi dohodnout na ukončení k jinému datu. Nebo bych dala výpověď a šla dělat jinam. Na nějakou konkurenci u brigády bych se z vysoka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21327
28.6.24 08:43

Tohle sem psala tehdy i ta Lilale. Dali ji DPP a nenaplanovali zadne smeny, ze nemaji praci pro ni. Ale brigadniku prijimaji bambilion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.6.24 12:03

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie