On-line semináře pro zdravotní sestry?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1027
9.5.14 13:31

On - line semináře pro zdr.sestry?

Jsem už 6 let na mateřské, příští rok v červnu se budu vracet do práce, registraci mám do příštího roku do října, potřebovala bych si udělat nějaký seminář a slyšela jsem že to jde přes počítač z domova, neví někdo o tom něco? Bodu mám dost ale vše jsem nahrabala za ty 3 roky takže potřebuju aby bylo vidět že něco dělám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
357
9.5.14 13:36

Nevím, jsem na mateřské teprv půl roku a teda úplně jsem na body zapomněla. Taky mě to zajímá jak to je přes ten počítač… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
9.5.14 13:41

Ale hele co jsem našla www.sestra.in.cz koukni tam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
9.5.14 13:51

Ja jsem vsechny body nasbirala pres euniversita.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
9.5.14 13:58

Super a můžeš mi nějak v kostce napsat jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
9.5.14 14:20
@fufiiina píše:
Jsem už 6 let na mateřské, příští rok v červnu se budu vracet do práce, registraci mám do příštího roku do října, potřebovala bych si udělat nějaký seminář a slyšela jsem že to jde přes počítač z domova, neví někdo o tom něco? Bodu mám dost ale vše jsem nahrabala za ty 3 roky takže potřebuju aby bylo vidět že něco dělám :mrgreen:

pokud máš bodů dost, tak bych to neřešila, určitě ne kvůli tomu, aby bylo vidět, že něco dělám, tak to fakt ne.Ale jinak je na internetu toho spousta, u všeho to spočívá v registrování se, vybrání si kurzu, zaplacení, takové nějaké prostudování obsahu, složení testu, uložení potvrzení o kurzu a je to. Já mám v plánu takhle na mateřské nasbírat všechny body a je fajn, že tahle možnost je, jinak nevím, jak bych to na mateřské dělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
9.5.14 14:21

Ahoj, zeptám se prosím :)
jsem na rodičáku, ted již s druhým dítětem, před nástupem na RD jsem si udělala vyšší odbornou školu, ale již jsem nemohla nastoupit do práce kvůli těhotenství tudíž nemám registraci
chci se zaregistrovat, ale to může až nastoupím a sbírat body také můžu až nastoupím - je to tak?
a jakmile podám registraci, tak je platná, nebo až nasbírám určitý počet bodů a do té doby pracuju jako sestra bez registrace?
díky moc za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
9.5.14 14:21

@fufiiina a ještě mám pocit, že si tu registraci můžeš prodloužit už klidně teď, nemusíš čekat až do příštího roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
9.5.14 14:25
@petramrk píše:
jsem na rodičáku, ted již s druhým dítětem, před nástupem na RD jsem si udělala vyšší odbornou školu, ale již jsem nemohla nastoupit do práce kvůli těhotenství tudíž nemám registraci
chci se zaregistrovat, ale to může až nastoupím a sbírat body také můžu až nastoupím - je to tak?
a jakmile podám registraci, tak je platná, nebo až nasbírám určitý počet bodů a do té doby pracuju jako sestra bez registrace?
díky moc za odpověď
@petramrk píše:
díky moc za odpověď

musí tam být myslím splněná podmínka rok praxe, ale nevím, jestli u těch vyšších škol to není jinak, určitě bych se s dotazem obrátila přímo na registr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
9.5.14 14:51

@petramrk
Po dokončení vyšší odborné školy máš registraci automaticky…stačí poslat s registračním formulářem diplom+vysvědčení, roky praxe se počítají ze studia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
9.5.14 14:55

U žadatelů, kteří žádají o vydání osvědčení po uplynutí 18 měsíců ode dne získání způsobilosti k výkonu povolání bez odborného dohledu jsou obsahem žádosti ještě doklady

• o výkonu zdrav. povolání v příslušném oboru z posledních 10 let

Osoby samostatně výdělečně činné nebo vlastníci živnostenského listu doloží výkon zdravotnického povolání úředně ověřenou kopií registrace nestátního zdravotnického zařízení nebo živnostenského listu.

• o absolvovaných vzdělávacích aktivitách v hodnotě min. 40 kreditů z posledních 10 let před podáním žádosti – soupis potvrzený zaměstnavatelem a prosté kopie potvrzení nebo záznamů v průkazu odbornosti o účasti na formách celoživotního vzdělávání.
  • nebo doložte doklad o složení zkoušky, kterou lze nahradit výkon povolání nebo kredity z posledních 10 let
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
9.5.14 15:32

@Marcelka146 takže to chápu, že stačí, jakmile nastoupím poslat registraci s diplomem a jsem zaregistrovaná? i když už jsem od školy (při nástupu to budou asi 4 roky) několik let
zaregistrovat se ale nemůžu dopředu, dokud nejsem někde zaměstnaná?
díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
9.5.14 15:56

Když jsem byla na mateřský, sbírala jsem kredity zde.
Teď mám ještě pár let čas, ale až na stane doba sbírání kreditů, zkusím to tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
9.5.14 16:02

@petramrk
No 4 roky jsou asi hodně, v tom článku, co jsem posílala předtím píší něco o 18 měsících. Já končila v lednu a žádost o registraci jsem posílala v srpnu bez nějakého razítka zaměstnavatele.
U tebe, že už od ukončení uběhly 4 roky, už to asi tak jednoduše nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
9.5.14 16:18

@Marcelka146 díky, no právě jsem si to taky myslela, ale neva, nakonec tu registraci mít budu a bude klídek, jen budu mít trošku nervíky kolem zařizování, ale ještě mám chvilku času :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat