Práce ve Válek a Kačena
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Válek a Kačena
Ve společnosti jsem nepracovala, ale máme od nich kuchyň. Jednatel byl arogantní a sprostý a vůbec s náma při jakémkoliv problému nechtěl jednat, ani se bavit… takže asi raději od nich pryč.
- Citovat
- Upravit
VÁLEK A KAČENA-ABSOLUTNĚ NE
Všechny zdravím, znám tři lidi, co pracovali pro tyto „podnikatele“. Co se týká jejich chování vůči zaměstnancům, tak je to absolutní teror, chovají se jak pání tvorstva, neustále tlačí své zaměstnance do kouta, nemají v sobě ani kousek slušnosti a jediné, co je zajímá, je jen a jen jejich výdělek a lidi, co jim ho tvoří, tak berou jako totální povl. Pryč od nich!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Válek a kačena
Naprosto souhlasím, kamarádka pro ně pracovala a proplakala nejeden večer…šikana na pracovišti byla běžným tématem a když mrknete na jejich stránky, tak hledají nové zaměstnance pořád a prý nároky ani odměny, které slibují nikdy nedodrží…ROZHODNĚ RUCE PRYČ!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Válek a Kačena
Jsem zákaznice, která si objednala na zakázku kuchyni u výše uvedeného výrobce. Byla to fatální chyba. Nejdříve mi nedodali umyvadlovou baterii ke dřezu i když jsem si ji objddnala. Slíbili, že ji přivezou na druhý den ale ani se neomluvili a baterii nepřivezli. Po urgenci baterii dovezli, ale můj instalatér byl domluvený na původně slíbený den dodání baterie a pak již nebyl volný. Tak slíbili dodání instalatéra, ten však jen namontoval baterii a odpad prý nebyl domluven. Rovněž cokl pod nezabudovaný sporák, byl dodán v nevyhovující barvě a velikosti. Sporák mi trčí z linky a ještě se do coklu kopu, protože je dlouhý a vysoký. Po urgenci mi sdělili, že jej vyrobí, až budou dělat z mého dekoru. Velikost si vůbec nezměřili. Přitom zbylý dekor mám doma. Slíbili, že dodají krytky na zavírání, opět nedodali. Obraťte se na jiné výrobce, ať nemusíte řešit tolik problémů jako já.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu, zda někdo pracuje/pracoval jako prodejce a designér v této společnosti, jaká je to práce, jak moc je dán důraz na prodeje apod.
Děkuji moc..
K.