Online kurzy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
30.4.17 14:08

Tady najdete taky spoustu kurzů:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.5.17 20:04

Mam osobni zkusenost s online kurzy na www.seduo.cz jsou tam na vyber placene, ale i ZDARMA kurzy, po zkonceni se dela test a pri vykonani dobreho testu si muzete vytisknout svuj Certifikat…Jsem spokojena, doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.18 13:34

Seduo.cz

Také doporučuji Seduo.cz. Už mám hotové 4 kurzy i s certifikací. A další budou následovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
10.7.18 13:38
@jitkabrhelova píše:
Také doporučuji Seduo.cz. Už mám hotové 4 kurzy i s certifikací. A další budou následovat

a pomohly ti k práci? Mě tam zaujala Angličtina, ale k mé práci tedy nevyužitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.18 14:53
@belladonna píše:
a pomohly ti k práci? Mě tam zaujala Angličtina, ale k mé práci tedy nevyužitelná.

Jsem na mateřské už nějaký rok a ještě pár let budu :) Dělám to, protože mě to baví. Ale tohle byli jen takové obecné kurzy, krátkodobé. Teď dělám angličtinu, budu končit někdy na podzim a od nového roku roční kurz fotografování… dělám takové kurzy, které jsou užitné (managerských, ekonomických a psychologických kurzů, certifikátů a osvědčení mám už plno) a všechny jsem uplatnila v zaměstnání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
10.7.18 16:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
29.4.20 12:51

Oživuji…dělate teď nějaky online kurz?
Já teď dělam první, knihovnický. Pracuji v obecní knihovně, je to spíše taková dobrovolnická činnost. Kurz mám do června, ale baví mě to. Tak zvažuji, že bych pak zase něco zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.4.20 14:03

@jitkabrhelova Na seduo.cz? Takže zaměstnavatelé uznávají? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14803
29.4.20 14:08

Vysoká škola báňská dela kvalitní kurzy počítačů a programování on-line. Vzhledem ke kvalitě a k tomu, co kurz podobného obsahu stojí jinde, jsou i levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15541
29.4.20 17:09

@Mava Jé, a co se tam učíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
29.4.20 18:53

@Sára 1 Legislativu, akvizice, evidenci, sluzby, etiku…probiha to 3 měsice, jsem v polovině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.20 17:49

Alimenty na studenta

Dobrý den,

chci se zeptat, jsem student a jako vedlejší činnost jsem OSVČ. Nevydělávám si žádné velké peníze. Spíš méně než na obyčejných brigádách. Je mi 18 let a tento rok budu maturovat, takže jsem student. Mám jako student stále nárok na alimenty, i přes to že jsem OSVČ? Pokud jsem někde na brigádě pracovala, tak jsem nárok na alimenty měla (nebo alespoň moje mamča nárok od otce). Je to tak i při podnikání na živnost??

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
12.9.21 08:59

Eshop jordan-cz.com

Mate nekdo zkušenosti s tímto e-shopem? je to jedina stránka kde jsem nasla boty které chci v me velikosti, mate nekdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.9.23 14:41

Koupě auta

Ahoj chtěl jsem se poradit jestli tady má někdo zkušenosti s tím jaký je nejlepší způsob kupovat auto (autobazar, majitel) a popřípadě jaký jsou nejlepší autobazary nebo stránky kde si auto můžu koupit aby nebyli podvody jako stáčení tachometru atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.23 10:52

Španělština/online/6.třída/hledám

Hledám pro svou dceru v 6. třídě do kurzu online - Úplný začátečník/španělština další slečnu. Lektorku jsem našla. Cena 260 Kč/45 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze