Online kurzy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tady najdete taky spoustu kurzů:
Vzdělávejte se s online kurzy na VimVic. cz target="_top http://www.ftjcfx.com/…723-12803975
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam osobni zkusenost s online kurzy na www.seduo.cz jsou tam na vyber placene, ale i ZDARMA kurzy, po zkonceni se dela test a pri vykonani dobreho testu si muzete vytisknout svuj Certifikat…Jsem spokojena, doporucuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Seduo.cz
Také doporučuji Seduo.cz. Už mám hotové 4 kurzy i s certifikací. A další budou následovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jitkabrhelova píše:
Také doporučuji Seduo.cz. Už mám hotové 4 kurzy i s certifikací. A další budou následovat
a pomohly ti k práci? Mě tam zaujala Angličtina, ale k mé práci tedy nevyužitelná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@belladonna píše:
a pomohly ti k práci? Mě tam zaujala Angličtina, ale k mé práci tedy nevyužitelná.
Jsem na mateřské už nějaký rok a ještě pár let budu
Dělám to, protože mě to baví. Ale tohle byli jen takové obecné kurzy, krátkodobé. Teď dělám angličtinu, budu končit někdy na podzim a od nového roku roční kurz fotografování… dělám takové kurzy, které jsou užitné (managerských, ekonomických a psychologických kurzů, certifikátů a osvědčení mám už plno) a všechny jsem uplatnila v zaměstnání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji…dělate teď nějaky online kurz?
Já teď dělam první, knihovnický. Pracuji v obecní knihovně, je to spíše taková dobrovolnická činnost. Kurz mám do června, ale baví mě to. Tak zvažuji, že bych pak zase něco zkusila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jitkabrhelova Na seduo.cz? Takže zaměstnavatelé uznávají? Díky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysoká škola báňská dela kvalitní kurzy počítačů a programování on-line. Vzhledem ke kvalitě a k tomu, co kurz podobného obsahu stojí jinde, jsou i levné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 Legislativu, akvizice, evidenci, sluzby, etiku…probiha to 3 měsice, jsem v polovině
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alimenty na studenta
Dobrý den,
chci se zeptat, jsem student a jako vedlejší činnost jsem OSVČ. Nevydělávám si žádné velké peníze. Spíš méně než na obyčejných brigádách. Je mi 18 let a tento rok budu maturovat, takže jsem student. Mám jako student stále nárok na alimenty, i přes to že jsem OSVČ? Pokud jsem někde na brigádě pracovala, tak jsem nárok na alimenty měla (nebo alespoň moje mamča nárok od otce). Je to tak i při podnikání na živnost??
Děkuji
- Citovat
- Upravit
Eshop jordan-cz.com
Mate nekdo zkušenosti s tímto e-shopem? je to jedina stránka kde jsem nasla boty které chci v me velikosti, mate nekdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupě auta
Ahoj chtěl jsem se poradit jestli tady má někdo zkušenosti s tím jaký je nejlepší způsob kupovat auto (autobazar, majitel) a popřípadě jaký jsou nejlepší autobazary nebo stránky kde si auto můžu koupit aby nebyli podvody jako stáčení tachometru atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Španělština/online/6.třída/hledám
Hledám pro svou dceru v 6. třídě do kurzu online - Úplný začátečník/španělština další slečnu. Lektorku jsem našla. Cena 260 Kč/45 minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit