Studium UHK
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj holky,
ráda bych navázala na tuto diskuzi. Nebude některá, popř. nestuduje některá z vás na UHK FIM - Management CR dálkově při mateřské? Mně vyšly přijímačky z čehož mám ohromnou radost, ale zároveň se bojím, protože v lednu mám porodit druhé mimčo. Nevím, jak to všechno budu zvládat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, dala jsem si přihlášku na UHK - Ústav sociální práce, obor sociální práce, SP ve veřejné správě, Sociální a charitativní práce(vše kombinovaně-bc). Máte někdo zkušenost s přijímačkami nebo se studiem na tyto obory?
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iwka22 Ahoj, můžu se zeptat, jak to máš se školou? Nastoupila jsi ke studiu? Jak to zvládáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Samy, zažádala jsem o roční odklad, který mi bez problémů schválili. Takže mě studium čeká až teď v září. Sama jsem na sebe zvědavá jestli to zvládnu. Každopádně to zkusím a uvidím. Ale mám strach
Co ty? Plánuješ přijímačky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sociální práce
Ahoj holky,
studujete někdo na UHK Sociální práci /ústav sociální práce/? Jaká je úroveň výuky? Rozhoduji se mezi UHK a UPOL.
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Špuntice1986 studovala jsem tam Bc. v letech 2008-2011, některé zkoušky těžké, jiné lehčí, úroveň bych řekla dobrá, jsou tam výborní hlavně na metody práce s klienty, na Mgr. jsem tam už nedostala, ale šla jsem do Brna a tam to bylo dle mě jednodušší a hlavně se tam dálkově jezdilo jen 1× za měsíc v sobotu což mi s prací vyhovovalo…
v tomto oboru ale není podstatné co dá škola, člověk si na spoustu věcí musí přijít sám, naučit se je zvládat a zákony se taky mění…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sociální práce
Ahoj holky,
podávám si přihlášku na UHK Sociální práce a Sociální patologie a prevence. Máte někdo zkušenosti s touto školou, obory a přijímačkami na tyto obory. Chci kombinované studium, budu dojíždět, doma dvě děti…snad budu mít dostatečnou podporu.
Už jednu VŠ mám, takže to nejdu dělat jen „pro papír“, proto by mě zajímala i kvalita výuky, důraz na praxi atd.
Mockrát děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam patologii vystudovanou. Za me super obor, ale nema. navazujici. Jen Socialni pedagogiku a to je hruza, fakt omyl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misuled To mám velkou radost, že jsem narazila na někoho, kdo to v Hradci studoval ![]()
Studovala jsi kombinovaně, nebo prezenčně? Co kvalita výuky? Vstřícnost profesorů co se týká termínů zkoušek a účasti na přednáškách? A pamatuješ si ještě na přijímačky? Mám všechny doporučené učebnice, učím se s předstihem několik měsíců, ale mám pocit, že to prostě v té hlavě nezůstane
Asi posledních pár týdnů budu projíždět jen otázky z té jejich učebnice otázek a doufat, že tam něco z toho bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka myslim, ze jsem si jen prosla nejaly stary testy. Prednasi dost lidi z praxe, ucastna prednaskach vetsinou neni povinna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misuled Ahoj, tak jsme asi přijatá na Sociální patologii a prevenci na UHK. V grafu jsem na 4. místě, tak už se raduju ![]()
Chtěla jsem tě poprosit, zda máš nějaké materiály ještě ze studia a zda by jsi mi je nechtěla nabídnout. ![]()
Klidně nějakou rozumnou cenu zaplatím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka Teda nevím, jak to má konkrétně UHK, ale mnoho toho najdeš na internetu.. matroš, primát atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka Tak to se tam v září uvidíme
. Sehnala jsi nějaké ty materiály? Já hledám na netu, ale kde nic, tu nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, nestudujete nebo nechystáte se některá dálkově studovat finanční management na UHK? Čekají mě tři roky mateřské, během kterých bych chtěla studovat, ale jelikož jsem ze střední školy už pěknou řádku let, jsem s matematikou celkem na štíru a ráda bych našla spřízněnou duši, se kterou bych mohla konzultovat „problémy“, podělit se o podklady atd. Je tu někdo takový?